Carragher tror Hobbs klarer brasene

Carragher om Hobbs i Hyypiä og Aggers fravær. Pacheco for Spania. Gerrard aktiv innen veldedighet.

Jack Hobbs er spådd å få en rolle i morgendagens ligacupkamp der det er ventet at et noe skade- og reservepreget Liverpool-lag vil figurere mot Reading borte. Jamie Carragher har i den anledning valgt å uttale seg om den unge midtstopperen til Sky. Scouseren hadde sågar kun lovord å komme med om den unge engelskmannen som arriverte fra Lincoln i 2005:

- Jack har gjort sine saker meget bra, og har derav imponert oss på trening, åpnet scouseren sin karakteristikk av unggutten med før han utdypet:

- Han kom til oss fra Lincoln, og han har siden vært en viktig del av seire i FA Youth Cup to år på rappen.

Videre går Carragher ut med hva som kan oppfattes som indirekte stikk mot de onde tunger som har omtalt Liverpool som et i overkant internasjonalt produkt, da han mener spillere som Jack Hobbs kan stilne slik kritikk:

- Nå er han kaptein for reservelaget, og han fortjener en sjanse. Det er hva denne klubben omhandler; å gi unggutter en sjanse til å spille side om side med våre utlendinger. Folk klager i ny og ne på antallet utlendinger som kommer inn, så det er positivt at en hardbarket engelskmann får muligheten til å vise hva han duger til.

Den tidligere engelske landslagsspilleren kan dog videre forsikre om at det ikke kun er anglifiserende motiver som hersker dersom Hobbs får spilletid, da han hevder spilleren innehar hva som trengs av kvalitet:

- Han fortjener en sjanse, men det er opp til manageren. Noen vil kanskje bli spurt om å veilede ham gjennom kampen, men han kan ende opp med å guide en av oss etablerte gjennom kampen.

- Alle trenger hjelp, uavhengig av hvem de er. Om han får sin sjanse, føler jeg meg sikker på at han kommer til å gripe fatt i den og gjøre sine saker bra, avsluttet Carragher, som trolig blir Hobbs makker i morgen, da en aldrende Sami Hyypiä trenger hvile og Daniel Agger som kjent er ute med skade de kommende ukene.

Pacheco for Spania U17
Daniel Pacheco er tatt ut til EM-kvalifiseringskampene mot San Marino (1.oktober), Andorra (3.oktober) og Wales (6.oktober). Miniturneringen spilles i Andorra, og de to beste lagene går videre til eliterunden.

Gerrard som veldedighetsaktivist                                                                                                   Steven Gerrard vil være til stede under en hjertehelsekonferanse senere denne måneden, der han og hans forhenværende manager, Gerard Houllier, vil være to av de tyngre navnene. Som kjent har Gerard Houllier selv hatt hjerteproblemer, og man skulle sågar tro at franskmannen vet hva han bidrar til å forhindre.