Carson avventer rød fremtid

Scott Carson søker fast spilletid for å fortsatt kunne være med i den engelske landslagstroppen, men sier ingenting er avgjort i forhold til Liverpool.

- Jeg tror du bare kan komme inn i den engelske landslagstroppen dersom du spiller regelmessig, men vi får bare vente å se hva som skjer neste sesong, sier 21-årige Scott Carson.

Carson står i mål for et England U21 som vil avansere til semifinalen i EM hvis man vinner mot Serbia i morgen.

- Jeg vet ikke hva som vil skje med min karriere framover, nå bare konsentrerer jeg meg om denne turneringen, fortsetter Scott.

- Jeg føler meg mye bedre etter å ha gjennomført en god sesong, og jeg tror jeg ville ha vært mye mer nervøs ved å komme hit uten å ha fått spille så mange kamper.

- Dette er noe jeg hele tiden har sett frem til, det var et av sesongens mål og forhåpentligvis kan jeg hjelpe til med å få trofeet med hjem.

- Å få en landskamp var glimrende, og jeg er veldig fornøyd over å ha kommet så langt, men jeg tenker ikke så mye på antall landskamper.  Nå fokuserer jeg på at vi skal avansere, avslutter mannen som etter morgendagens sluttkamp i gruppespillet vil ha spilt flere U-landskamper for England enn noen annen.