Carson med medisinsk test hos Villa

Scott Carson gjennomfører en medisinsk test hos Aston Villa i ettermiddag. Martin O'Neill mener Liverpool har minst like god tropp som Man Utd og Chelsea. LFC best på nett.

Birmingham Mail melder at Scott Carson vil gjennomgå en medisinsk test på Villa Park i ettermiddag, og er ventet å signere den sesonglange lånekontrakten med Birmingham-klubben. Nå hyller Villa-kaptein Gareth Barry keeperen.

- Scott er en flott signering for oss. Han har vist at han holder mål i Premier League, og han fikk skryt fra alle hold for innsatsen sin for Charlton i fjor. Dette vil være en ypperlig mulighet for ham til å spille fast førstelagsfotball. Han har erfaring både fra Premier League og Champions League, og det er bemerkelsesverdig for en 21-åring. Scott ønsker også å presse Paul Robinson i kampen om keeperhanskene for England, og et opphold i Villa kan bare bidra til det.

Carson vil debutere for Villa mot Newcastle neste helg. Stuart Taylor vil vokte Birmingham-klubbens mål mot Liverpool i morgendagens ligapremiere.

Villa-manager Martin O'Neill ser frem til kampen mot Liverpool, og tror det blir en fartsfylt affære. Han akter å benytte hurtige karer som Ashley Young og Gabriel Agbonlahor for å skremme Liverpools forsvarsrekke, mens Nigel Reo-Coker vil være jernmannen på Villas midtbane.

- Vi har både hurtighet og aggresjon i laget, sier han og trekker frem Reo-Cokers gode form i preseason.

- Liverpool er fysisk sterke, men våre spillere er stinne av selvtillit og vi går for seier.

Unge Craig Gardner vil bekle Villas problemfylte høyreback, og John Carew blir trolig partner til nevnte Agbonlahor på topp. Det betyr at karer som Luke Moore og Marlon Harewood blir henvist til benken, sammen med reservekeeper David Bevan og Gary Cahill. Den siste benkplassen tilfaller enten Patrik Berger eller Shaun Maloney.

O'Neill er overbevist om at hans lag møter en tittelutfordrer i morgen.

- Liverpool har styrket laget betraktelig. Jeg mener at deres tropp er like sterk som troppene til Manchester United og Chelsea. Jeg tror de vil utligne forspranget disse to hadde i fjor.

- De har kvittet seg med et par spillere, men har også kjøpt spillere for store penger.

LFC bekrefter grønt lys for Leto
Liverpool FC bekrefter nå opplysningene i Liverpool Echo tidligere i dag, om at Sebastian Leto endelig er formelt klar for klubben. Det eneste som venstrevingen nå mangler for å gjøre sin offisielle debut er den internasjonale klareringen. Leto vil som tidligere nevnt bære trøye nummer 33.

LFC best på nett
Media Guardian melder at liverpoolfc.tv er den best besøkte fotballwebsiden i Storbritannia. Anfield-klubbens nettsted har en markedsandel på 17,3%. Manchester United, Arsenal og Tottenham følger på de tre neste plassene på listen.

Liverpoolfc.tv kan skilte med 58,3 millioner sidehenvisninger i juli, og hadde 2,8 millioner unike brukere.