Carson usikker på fremtiden

Scott Carson urolig for at lite spilletid i Liverpool kan hindre hans sjanser for England. Jerzy Dudek klar for Real Madrid.

Cupspill for Scott Carson
Pepe Reina er førstekeeper for Liverpool, men Rafael Benitez har sagt til Scott Carson at han får spille cupkamper samt bli gitt en sjanse til å kjempe om spill i Premier League og Champions League med spanjolen. Det gjør at 21-åringen nå er uskker på om han skal søke seg vekk eller ta opp kampen på Anfield, med den risikoen med lite spilletid som det medfører.

- Jeg er glad for å være tilbake i Liverpool, men vi får se hva som skjer, sier Carson.

- Det vil bli vanskelig for meg hvis jeg hele tiden skal slite benken, men jeg må vente å se hvilke planer manageren har og ta det derfra. Han har sagt at han ønsker at jeg skal være i klubben og kjempe om plassen, og at jeg vil spille cupkamper.

- Ideelt sett ønsker jeg å spille for Liverpool, det er derfor jeg kom hit, men det vil ikke bli lett å ta plassen til Pepe. Han har gjort det utrolig bra.

- Jeg har ikke hørt om klubber som skal være interessert i meg, men det er ennå noen uker igjen av transfervinduet og sjefen vet at det ikke er bra for meg å sitte på benken gjennom hele sesongen med unntak av et par-tre cupkamper. Han vet at jeg behøver å spille kamper denne sesongen. Hvis ikke kan det være at jeg snart er ute av Englandstroppen.


Dudek til Real
Jerzy Dudek har i dag fullført sin overgang til Real Madrid ved å skrive under en kontrakt for to år.