Charlton-legende tror på poeng

Tidligere Charlton-spiss spår jevn kamp, med muligheter for mange mål. Ung keeper debuterer for ”The Addicks”. Rafa fornøyd med Lucas-overgang.

Derek ”Killer” Hales er et kjent navn for de fleste. Som spiss for Charlton Athletic scoret han til sammen 168 mål i klubben. Nå spår ”Killer” at Charlton vil gi Liverpool ordentlig kamp om de tre poengene på søndag.

- Jeg synes vi bør gå ut i hundre, sier Charltons mestscorende gjennom tidene.

- Man kan aldri utelukke at Liverpool kan score mål på Anfield, men jeg tror også det er muligheter for at Charlton skal kunne score et eller flere mål. Spesielt hvis manageren deres sparer et par av forsvarsspillerne, kan det bli åpninger som spissene våre kan utnytte.

- En del av spillerne som starter mot Liverpool vil nok spille oppimot sitt beste for å vise Pardew at de bør være med i hans fremtidsplaner. Derfor blir det nok en spennende kamp, avslutter den tidligere storscoreren.


Ung keeper debuterer
Charlton-keeper Darren Randolph debuterer fra start mot Liverpool på søndag, i årets siste Premier League-kamp. Manager Alan Pardew bekreftet i dag at spilleren, som fikk tre ligakamper for Gillingham tidligere denne sesongen, skal vokte buret på Anfield.
20-åringen erstatter dermed Scott Carson, som ikke kan spille mot klubben han er utleid fra.


Rafa gleder seg til å se Lucas i Liverpool-trøya

- Lucas er en ung spiller, som er kaptein på Brasils U-20 lag. Han vant Golden Boot-prisen i hjemlandet sitt i fjor og vi vet at han har kvaliteter, og den rette mentaliteten til å kunne bli en meget god spiller for oss, konstaterte manageren.

- Han kan bekle den defensive rollen på midtbanen, men han kan også dukke opp foran motstanderens bur og score mål. Jeg gleder meg til å se han score for oss.

- Flere klubber fra England og Spania forhørte seg om han, men speiderne våre har jobbet godt, og jeg er fornøyd med at vi nå har landet spilleren. Han kommer i sommer, og vi vil med en gang hjelpe han med å tilpasse seg fotballen i England. Vi vet at det kan ta litt tid, men jeg er sikker på at han er god nok til å kunne sette press på Gerrard, Mascherano, Momo og Alonso, avsluttet en tydelig fornøyd Rafa.


Det er også verdt å ta med at Lucas har italiensk pass(og mellomnavn; Pezzini), noe som gjør at det ikke vil bli noe problem med arbeidstillatelse angående overgangen til Liverpool.