Chelsea uten Carvalho og Ballack

Chelsea må klare seg uten både Carvalho og Ballack i tirsdagens semifinale på Anfield. Portugiseren pådro seg en kneskade mot Bolton i dag, mens tyskeren ble operert i ankelen i går.

Chelsea må klare seg uten sin beste forsvarsspiller denne sesongen, Ricardo Carvalho, i den andre semifinalen i Champions League mot Liverpool kommende tirsdag. Portugiseren pådro seg en kneskade da Chelsea trolig forspilte sine sjanser til å bli ligamestere ved å spille 2-2 mot Bolton på Stamford Bridge i dag.

Carvalho måtte halte i garderoben etter en takling fra Bolton-spiss Kevin Davies i første omgang av kampen, og ble erstattet av Frank Lampard. Davies fikk gult kort.

- Han kan definitivt ikke spille mot Liverpool. Han skadet kneet, og det er et leit slag i ansiktet for oss. Det er en alvorlig skade. Han har vært vår beste forsvarer hele sesongen, så enkelt er det. Vi tapte mot Liverpool i ligaen i en kamp hvor vi måtte klare oss uten ham, var Chelsea-manager Jose Mourinhos kommentar til pressen etter kampen.

- Men da vi tapte i ligaen måtte vi benytte Paulo Ferreira som midtstopper. Denne gangen har vi bedre alternativer, la han til.

Carvalho skal ha forlatt Stamford Bridge på krykker, og vil trolig ikke være i stand til å spille mer denne sesongen. Khalid Boulahrouz eller Michael Essen tar mest sannsynlig posisjonen som stopper ved siden av John Terry på tirsdag.

The Guardian bekrefter også at Chelsea igjen må klare seg uten Michael Ballack på tirsdag. Han skal nå ha blitt operert i ankelen som han skadet i uavgjortkampen mot Newcastle sist søndag. Inngrepet skal ha blitt foretatt i går.



Khalid Boulahrouz er en av kandidatene Chelsea har som erstatter for Ricardo Carvalho i den viktige semifinalen i Champions League tirsdag kveld.