Chelsea vil mangle trio?

Chelsea vil trolig måtte klare seg uten tre av sine beste spillere på onsdag. Blackburn interessert i å hente tilbake Bellamy. Stadig nye spillere linkes. Shinawatra prøver seg på City.

Mye tyder på at Chelsea må klare seg uten tre svært sentrale spillere i onsdagens semifinale i Champions League. Michael Essien (bildet) må garantert stå over kampen på Stamford Bridge grunnet suspensjon. Chelsea-manager Jose Mourinho skal nå også ha innrømmet at forsvareren Ricardo Carvalho ikke er i stand til å spille. Portugiseren var heller ikke med da London-laget spilte 0-0 mot Newcastle i går. I tillegg haltet altså Michael Ballack av banen i nevnte kamp, og må regnes som tvilsom til onsdag.

Bellamy linkes tilbake til Blackburn
Det har lenge versert rykter om at Craig Bellamy vil forsvinne fra Liverpool etter bare en sesong i helrødt. Aston Villa har inntil nå vært lansert som waliserens mest sannsynlige arbeidsgiver om han skulle pakke snippesken sin og forlate Anfield. Tabloidavisen People hevder nå at Bellamys forrige arbeidsgiver akter å prøve seg med et bud på £8M for å kjøpe tilbake spissen i sommer, bare ett år etter at han ble solgt til Liverpool for £6M.

Engelsk tabloidpresse har for øvrig gått helt av hengslene når det gjelder Liverpool-rykter i helgen. Blant annet hevdes det at Anfield-klubben kjemper med Manchester United om det spanske stortalentet Juan Manuel Mata. Den 18 år gamle spissen ble nylig tatt opp i Real Madrids førstelagstropp, men skal være frustrert over lite spilletid på Santiago Bernabeu.

En annen som blir linket til en overgang til Anfield er Udinese-forsvareren Cristian Zapata. Liverpool skal ha satt speidere til å følge midtstopperen.

Det ryktes også at Liverpool igjen skal vise interesse for Benfica-vingen Simao Sabrosa. 27-åringen vil imidlertid koste hele £13M.

Thaksin jakter ny klubb
Tidligere statsminister i Thailand, Thaksin Shinawatra, har ikke gitt opp håpet om å sikre seg en Premier League-klubb etter at han ble møtt med en kald skulder av Liverpool-styret. Nå har han kastet sine øyne på Manchester City, og det ryktes at et bud på £92.2M er på trappene.

Sky Sports "Saturday live" rett hjem i stua 
TV 2 Sport vil hver lørdag fram til sesongslutt, og også neste sesong, sende Sky Sports programmet ”Saturday live” direkte i tidsrommet 16.00 – 18.00 på lørdager. Her kan du følge oppdateringer fra alle divisjoner på øyriket "live". Der er Jeff Stelling og andre kjente eksperter med.

- TV 2 Sport vurderer fortløpende om de skal satse på flere fotballprogrammer fra Sky Sports, sier kanalens talsmann Håvard Myklebust til Supporterunionen for Britisk Fotball.