Cissé ut porten før uken er omme?

Djibril Cissés agent tror han kan avsløre hvor hans klient vil spille i morgen. West Ham skal nå være inne i bildet. Kewell spiller for ny kontrakt med Liverpool.

Djibril Cissé kan forsvinne fra Liverpool før uken er omme, melder Setanta Sports i dag. Det har liksom vært opplest og vedtatt en stund at Cissé kommer til å ende i Marseille permanent, men i dag åpner Cissés agent igjen for at hans klient kan ende i en annen klubb. Agenten hevder nå nemlig at det slett ikke er avgjort hvor spissen vil fortsette karrieren. Ryktene vil ha det til at West Ham er i ferd med å nå gjennom med et tilbud.

- Jeg tror Djibril vil skrive under for en annen klubb ganske kjapt nå. For øyeblikket er situasjonen fastlåst når det gjelder Marseille, men det kan selvsagt endre seg fort. West Ham? Dersom du ringer meg tilbake i morgen vil jeg være i stand til å fortelle deg hvor Cissé spiller neste sesong, sier agenten Ranko Stojic til setanta.com.

Grunnen til at overgangen til Marseille nå virker fastlåst skal være at den franske klubben nekter å betale så mye for Cissé som andre klubber skal være villige til. Både Bolton og Portsmouth skal for eksempel ha stått klare til å skrive ut sjekker på £6M.

Kewell spiller for ny kontrakt
Harry Kewell innrømmer overfor skysports.com at han i Asia Cup og den kommende ligasesongen vil spille for sin Liverpool-fremtid. Etter fire sesonger preget av skader satser australieren nå på jobbe seg tilbake og vinne en ny kontrakt med Anfield-klubben. Den nåværende løper som kjent ut neste sommer.

- Jeg kommer til å gi alt for å kjempe meg til en ny kontrakt. Jeg føler jeg står i gjeld til Rafael Benitez. Han har vært en stor støttespiller for meg, og jeg ønsker å gi noe tilbake for den tilliten han har vist meg, sier Kewell.

Kewell har bare spilt 124 kamper for Liverpool siden £5M-overgangen fra Leeds i  2003.

- Det har vært vanskelige år for meg med alle skadene. Supporterne har blitt frustrerte, og jeg har vært like frustrert selv. Men nå føler jeg meg i toppslag, og helt skadefri. Jeg håper på en stor sesong.

- Jeg håper på å forsette karrieren i Liverpool så lenge som mulig. Får jeg det ønsket oppfylt er det flott, men man kan uansett ikke legge alle eggene sine i en kurv, avslutter flankespilleren noe kryptisk.