Cisse tvilsom til morgendagens kamp

Djibril Cisse er tvilsom for Olympique Marseille foran morgendagens kamp mot Liverpool. Steven Gerrard er klar. Rafa frykter tidligere spillere. LFC kan sette rekord i Europa.

Drømmeretur i fare
Djibril Cisses drømme-retur til Anfield er i fare. Den tidligere Liverpool-spilleren er igjen rammet av skade og er ytterst tvilsom for Olympique Marseille.

Cisse kunne ikke trene mandag kveld og starter sannsynligvis ikke for det franske laget i morgen.

- Dessverre har Djibril en skade, slik at han ikke har kunnet trene på et par dager. Vi må se nærmere etter onsdagens trening, om han er frisk nok til å starte eller om det er muligheter for en plass på benken fra start, sier Marseille-trener Eric Gerets.

Rafael Benitez har tidligere i dag uttalt at han fryktet at tidligere Liverpool-spillere, som Bolo Zenden og nevnte Cisse har kommet med "inside information" om de røde. Gerets bekrefter å ha mottatt verdifull informasjon.

- Det er normalt for spillere som går fra en klubb til en annen å spille bra mot sin tidligere klubb. Vi vet Djibril kan score mål og dette vil bli farlig for oss.Zenden er en spiller som har en enorm rutine. Han vet taktikken vår, så muligens må vi forandre på noe. Forhåpentligvis kan vi gjøre ett og annet som overrasker dem og de andre Marseille-spillerne. De har spilt for oss i to-tre sesonger, men vi har fått inn nye spillere og forandret på noe siden de spilte, sier Benitez som har sett Marseille-laget, som ligger på en 17. plass i hjemlig serie og ikke startet sesongen så bra.

- Dette er en annerledes turnering for dem, og en viktig en.

- Det er viktig å ha spillere som har spilt på laget til motstanderlaget. Jeg håper at det de har fortalt meg er riktig, hvis ikke så er det verst for dem, sa Gerets spøkende.

Den tidligere belgiske høyrebacken debuterer som Marseille-trener mot Liverpool, etter at Albert Emon fikk sparken.

- Dette er en fantastisk mulighet for en ny start for meg som trener, på Anfield mot et lag som Liverpool i Champions League. Større utfordring får du ikke. De er en av de beste lagene i Europa, og har en glimrende mandager som med det Liverpool har oppnådd de siste sesongene har vist hvilken enorm lederskikkelse han er. De fortjener den respekten de kan få, sier Gerets som var manager for Galatasaray da de møtte Liverpool i Champions League siste sesong.

Steven Gerrard er klar
Ifølge manager Rafael Benitez er Steven Gerrard kampklar etter mandagskveldens ulykke i Birkdale. En tiåring brakk foten i ulykken, som naturlig nok var et sjokk for Liverpools nummer åtte.

- Jeg har hatt en lang prat med Stevie i morges, og han er i fin form. Han skal være klar til spill onsdag kveld. Han var skuffet, men hadde snakket med gutten og hans familie og alt er OK. Han kjørte sakte, så han var helt uten skyld i ulykken. Han er klar for å spille. Han trente som normalt i morges, sier Rafa.

- Djibril er farlig
En som frykter Djibril Cisse er Sami Hyypiä, som vil få mye nærkontakt med sin tidligere lagkamerat, dersom han spiller.

- Det vil bli interessant. Jeg har spilt mot ham før, når han spilte på Auxerre og vet at han er en farlig spiller og en notorisk målscorer. Han har farta, så vi må tenke på hva vi skal gjøre for å nøytralisere ham. Etter mange treninger sammen og mot ham, kjenner jeg ham godt.

Hyypiä gleder seg også til å treffe Bolo Zenden igjen.

- Det vil bli hyggelig. han er en god venn. Etter trekningen ringte han meg og vi snakket om hvor hyggelig det blir å møtes igjen. Det er en profesjonell spiller, som alltid gir alt. Noen ganger var han på laget, andre ganger var han ikke, men han fortsatte å trene hardt og var klar når det var nødvendig. Han ventet på sine sjanser og spilte en viktig rolle i de viktige kampene på slutten av forrige sesong, sier Hyypiä.

Venter på mål nummer 500
Liverpool har scoret 497 mål i europeiske turneringer. Det betyr at dersom de scorer tre mål eller mer, så passeres milepælen 500 mål i kveld.

Det første målet scoret Gordon Wallace 17. august 1964 mot Reykjavik.

Mål nummer 100 sto Steve Heighway (bildet) for, mot Dynamo Berlin 13. desember 1972.

Mål nummer 200 scoret Emlyn Hughes mot Anderlecht 19. desember 1978.

Det 300. målet ble befordret av Dean Saunders mot Swarovski Tirol 11. desember 1991.

Mål nummer 400 ble scoret av Emile Heskey mot Spartak Moskva 2. oktober i 2002.

Mål nummer 500 scores av?

Tap for damene
Liverpool Ladies tapte 4-1 mot tittelforsvarerne Arsenal. Kelly Jones scoret de rødes mål. Etter to strake seire var David Bradleys lag fulle av selvtillit, men det hjalp altså ikke mot londonerne. Etter seks kamper ligger laget på fjerdeplass i kvinnenes Premier League.