City i Mascherano-møte?

The Independent hevder at Javier Mascheranos rådgivere har hatt et møte med Man City. Tabloidavis linker Capello til Anfield. Plasser ledig til omvisning på Anfield og lunsj med Aldridge.

The Independent melder i dag at Manchester City vil forsøke å utnytte at Liverpools amerikanske eiere somler med å punge ut det som kreves for å sikre seg Javier Mascherano på permanent kontrakt. Det er ventet at Thaksin Shinawatra og City blir en av klubbene som bruker mest penger i transfervinduet i januar, og Sven Göran Eriksson skal ha både en spiss eller to og en defensiv midtbanespiller på ønskelisten, i tillegg til en ny keeper.

Liverpool-linkede Afonso Alves skal være en av spissene som City vurderer, i tillegg til vår egen Peter Crouch. Nicolas Anelka er også et navn som blir hyppig nevnt i City-leiren. Mest bekymringsfullt med Liverpool-øyne er det likevel at agent Pini Zahavi skal ivre etter å få gjennomført en avtale angående Mascherano. The Independent hevder at Mascheranos eiere allerede har hatt et møte med City.

Mascheranos fremtid skal være en av årsakene til konflikten som oppstod mellom Liverpools amerikanske eiere og manager Rafael Benitez. Spanjolen ønsker å sikre seg argentineren på en permanent kontrakt så snart som mulig. Mascheranos personlige betingelser skal ikke være noe problem, og spillerens rådgivere ønsker å få til en avtale om en permanent kontrakt med en klubb så fort som mulig. Liverpool risikerer dermed at midtbanespilleren signerer en pre-kontrakt med en annen klubb i januar dersom de ikke selv tilbyr ham fast kontrakt før transfervinduet åpner. Spilleren selv skal som kjent foretrekke å fortsette karrieren på Anfield. The Independent hevder at Benitez skal være villig til å selge John Arne Riise eller Mohamed Sissoko for å unngå å miste Mascherano.

Capello hevder at Liverpool vil ha ham
Tabloidavisen Mirror skriver i dag at Fabio Capello påstår at Liverpool to ganger har forespurt ham om han vil erstatte Rafael Benitez. Italieneren skal ha hevdet at han ble kontaktet både før og etter Champions League-kampen mot Porto i forrige uke. Mirror bringer imidlertid ingen direkte sitater fra Capello i sin artikkel om saken.

Interessert i lunsj med Aldo?
Er du med på supporterklubbens tur til Manchester United-kampen, eller er du i Liverpool den 15.desember? Da kan Sabra Sportsreisers lunsj på Aldos og omvisning på Anfield være noe for deg.

- Vi har fortsatt noen plasser igjen. Påmelding til: [email protected], melder Bård Thoresen hos vår samarbeidspartner på reisesiden.

- Vi har en enkel omvisning på Anfield. Klubben bestemmer hvor mye vi får se av garderober og lignende, ettersom det er kampdag dagen etterpå. Ellers blir det mulighet til å besøke museet og butikken, og det blir en rundtur rundt Anfield  for å se på  Shankly/Paisley gates, Hillsborough monumentet og andre ting av interesse. I tillegg er det mat, drikke og masse historier fra John Aldridge på hans utested Aldos som avslutning. Her er det muligheter for autografer og bilder, samt en samtale med en av Liverpools spisslegender, reklamerer Thoresen.

Pris for dette har Sabra Sportsreiser satt til kr 500 per person.

- Ta kontakt med oss for påmelding, dette vil bli en minnerik dag, avslutter Thoresen.