Craig Fagan siktet

FA har siktet Derby-spilleren Craig Fagan for voldelig oppførsel, etter at han tråkket på Arbeloa i lørdagens kamp på Anfield.

Etter femti minutter av lørdagens kamp, på stillingen 2-0, var Alvaro Arbeloa og Derby-angriper Craig Fagan i en duell. Når ballen var ute og Liverpools venstreback lå nede kom Fagan bort og stemplet Arbeloa bakpå leggen, tilsynelatende helt uprovosert. Det var tydelig at han gjorde det med intensjon, og for å skade spanjolen. En riktig så stygg sak, som TV-teamene plukket opp og viste flere ganger i reprise.

Ettersom dommer Wiley ikke fikk det med seg, slapp også spilleren unna kort - et kort som definitivt hadde vært rødt. Nå er Fagan siktet og under etterforskning, og vil sannsynligvis få sin velfortjente straff likevel. Blir han funnet skyldig, må han stå over The Rams sine tre neste kamper - mot Newcastle, Arsenal og Bolton.

- Dommer Alan Wiley har bekreftet at han ikke fikk med seg hendelsen, og at dersom han hadde sett det hadde Fagan blitt sendt av banen, sier FA i en pressemelding.

- Fagan har frist på seg til onsdag 5. september til å svare for seg, og vil få 3 kampers karantene om han blir funnet skyldig.