Crewe lover prosenter ved videresalg

Crewe vil betale et mindre beløp og lover også Liverpool prosenter ved et eventuelt videresalg om de får kjøpe Danny O'Donnell. Stopperen har som kjent vært utlånt til Crewe denne sesongen.

Crewe-manager Dario Gradi roser i ettermiddag Liverpools daglige leder Rick Parry i forbindelse med forhandlingene rundt midtstopperen Danny O’Donnell. En spiller som Crewe ønsker å knytte til seg på permanent basis etter låneoppholdet denne sesongen.

Gradi ønsker å kjøpe 21-åringen fra Anfield-klubben, og antyder at man har kommet langt i forhandlingene med Liverpool.

- Jeg snakket med Parry i forrige uke, hvor jeg gjorde det klart at vi ønsket å kjøpe Danny, og han var som vanlig samarbeidsvillig. Han hadde hatt en fantastisk uke etter at hans klubb ble klare for Champions League-finalen. Han lovte at vi skulle prøve å få til en avtale, sier Gradi til Press Association.

- Vi må trolig betale litt for å få Danny til klubben, men det ser jeg ikke svart på. Vi vil også gladelig gå med på at Liverpool får prosenter av et eventuelt videresalg, ettersom vi virkelig ønsker oss Danny. Han kan utvikle seg til en skikkelig god spiller.

- Danny er en fornuftig gutt, som vet at det vil bli vanskelig å slå igjennom på førstelaget til Liverpool. Forhåpentligvis innser han det, og ønsker å fortsette utviklingen hos oss. Jeg er nesten sikker på det, avslutter Crewe-manageren.