Crewe vil låne Putterill

League One-klubben Crewe Alexandra er på jakt etter en venstreving, og ettersom førstevalget Lee Holmes ble skadet, skal Dario Gradi nå ønske seg Ray Putterill. Reina linkes bort.

Crewe Alexandra solgte i sommer David Vaughan til nedrykkede Real Sociedad for £300,000. Etter salget av vingen har Dario Gradi måttet ty til flere nødløsninger for sin venstre side, og har ofte måttet bruke Eguen Bopp i uvant posisjon. League One-klubben hadde sett seg ut Derby Countys Lee Holmes, men den tidligere England U19-spilleren har pådratt seg en hamstringskade, og er ikke i stand til å spille på en stund. Derfor er de i følge ryktene nå interesserte i 18 år gamle Ray Putterill. Putterill, som scoret for reservene mot Middlesbrough sist, kan nå altså bli lånt ut for å spille førstelagsfotball.

Reina linkes bort
I følge SkySports, som siterer den spanske tabloidavisen AS, skal Atletico Madrid være interesserte i Liverpools førstelagskeeper. Ettersom Leo Franco leverer ustabilt mellom stengene, og andremålvakt Christian Abbiati kun er innlånt, skal Pepe Reina stå øverst på klubben til Luis García. Madrid-klubben skal ha forhørt seg om målvakten kunne være interessert i en overgang.

Uansett er det veldig lite sannsynlig at Liverpool vil selge Reina, og at spilleren selv skal ønske å forlate virker lite sannsynlig, ettersom han signerte ny langtidskontrakt tidligere i sommer.