Crouch avfeier rykter om konflikt med Rafa

Peter Crouch er forbannet på tabloidpressen, som har spredd løgner om en angivelig konflikt med Benitez. Liverpool Echo pessimister når det gjelder Gerrards skade.

Peter Crouch innrømmer overfor Liverpool Echo i dag at det kom som et sjokk på ham at han ikke kom med i troppen til Liverpools seriepremiere mot Aston Villa, men samtidig benekter spissen at han har kommet på kant med manager Rafael Benitez. I går kveld spilte Crouchy sin første offisielle kamp for sesongen for de røde, i Toulouse.

Crouch sier til lokalavisen at han er sjokkert over hvordan hans skuffelse over å ikke komme med i troppen til den første ligakampen har blitt utnyttet av talbloidpressen. Flere av tabloidavisene rapporterte om en krangel mellom spiller og manager i helgen, men Crouch avviser at det er hans stil å slamre med dørene når han blir vraket.

- Jeg var skuffet over å ikke være involvert på lørdag, så det var flott å spille i går. Manageren har forklart meg at det blir en lang sesong der jeg vil få mange sjanser, og han beviste det ved erstatte de to spissene som startet mot Villa med meg og Andriy i går. Han vil nok rotere mye på laget, men alle vil få sine sjanser til å spille.

- Alle spillere ønsker å spille i alle kamper, så når du har giret deg opp gjennom hele preseason til å spille mot Villa, er du selvsagt skuffet når du blir vraket. Alle i min posisjon ville ha følt det samme. Folk ville ha vært mer skuffet over meg dersom jeg ikke hadde blitt skuffet over å bli vraket. Hver gang jeg blir bedt om å spille, vil jeg være klar for det, og jeg håper jeg fikk bevist det i går. Slik vil det fortsette utover sesongen.

- Jeg må bevise overfor manageren på treningsfeltet og i kamper at jeg hører til på laget når jeg får sjansen. Jeg er ikke den typen som lager bråk dersom jeg blir vraket. Jeg ønsker å la fotballen snakke for meg.

Om kampen i Toulouse i går har Crouch følgende å si:

- Det var en tøff jobb, men forholdene tatt i betraktning var det et godt resultat. Toulouse er vant til å spille under slike forhold, mens vi er det ikke. Vi fikk en forsmak på en slik intens varme i Hong Kong i sommer, men da spilte vi tross alt om kvelden. Jeg syntes vi klarte oss veldig bra.

- Nå kan vi avslutte jobben på hjemmebane. Vi visste hvor viktig denne kampen var, og våre nye eiere var på plass for å se oss i aksjon. Manageren minnet oss også om at det stod mye på spill.

Nå har Crouch begynt å fokusere på søndagens kamp mot Chelsea.

- Alle kamper virker viktige for øyeblikket. Vi fikk en god start mot Villa, og det var viktig å vinne i Champions League-kvalifiseringen, men rivaliseringen med Chelsea gjør at dette blir enda en svært viktig kamp. Spesielt siden dette er vår første hjemmekamp for sesongen. Klarer vi å slå Chelsea, kan vi slå hvem det skal være. Vi ønsker å bevise det på søndag.

Det ser ikke lovende ut for Gerrard
Resultatene fra Steven Gerrards røntgenundersøkelse foreligger fortsatt ikke, men Liverpool Echo er ikke optimister på kapteinens vegner. Chris Bascombe skriver at Gerrard selv tydelig var bekymret for skadens omfang da han returnerte til Merseyside sent i går kveld.

Klubben har bekreftet at det dreier seg om en tåskade, og ikke en metatarsal-skade som den Wayne Rooney har pådratt seg. Dagens røntgenundersøkelse vil avgjøre om Gerrard kan spille mot Chelsea på søndag, men Bascombe skriver at det ikke ser lovende ut. Kapteinens fot var kraftig bandasjert da han hinket av flyet i går kveld.