Crouch er trygg på at han ikke blir solgt

Peter Crouch føler seg sikker på at han ikke blir solgt i sommer. Marseille vil forhandle med Liverpool om Djibril Cissé denne uken. Steven Gerrard får sentral rolle på landslaget.

Trass i påstander om det motsatte i flere aviser, hevder Peter Crouch hardnakket at han ikke kommer til å forlate Liverpool i sommer. The Times skriver blant annet at Newcastle-manager Sam Allardyce er villig til å legge £10M på bordet for å sikre seg den lange spissen, og melder at Rafael Benitez skal være klar til å selge Crouchy så snart han har sikret seg en erstatter.

Crouch selv uttaler imidlertid til Sky Sports News at dette bare er oppspinn. Spissen hevder at han har fått forsikringer fra manageren om at han også vil være Liverpool-spiller når neste sesong tar til.

- Manageren har fortalt meg at jeg inngår i hans planer, og det er godt nok for meg. I en klubb som Liverpool vil det alltid være konkurranse om plassene på laget, ikke minst fordi manageren liker å rotere mye på spillerne, sier Crouch til TV-stasjonen.

Marseille vil diskutere Cissé
Nå som den franske serien er over og Marseille er klare for spill i Champions League, er den franske klubbens ledelse klare til å begynne forhandlinger med Liverpool om en permanent overgang for Djibril Cissé. Franskmennene hevder at forhandlingene vil starte denne uken, etter at spissen har spilt på lån for Marseille hele denne sesongen.

Det synes klart at Cissé ikke inngår i Rafael Benitez sine fremtidsplaner, og Marseille-president Pape Diouf vil nå prøve å få forlenget låneoppholdet eller kjøpe spissen for en langt lavere pris enn de £8M som er avtalt i opsjonsavtalen mellom de to klubbene. Liverpool betalte som kjent hele £14M til Auxerre da de kjøpte Cissé for tre år siden. Angriperen har to år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.

- Det er rom for forhandlinger på begge sider. Vi ønsker å diskutere dette denne uken, siteres Diouf av The Times.

Cissé selv utelukker heller ikke spill for en annen klubb i Premier League.

Gerrard får sentral rolle på landslaget
Steven Gerrard skal ha fått forsikringer fra landslagssjef Steve McLaren om at han får spille sentralt på midtbanen for England i deres kommende kamper mot Brasil og Estland. McLaren skal nå ha antydet at han ønsker å bygge sitt lag rundt Liverpool-kapteinen, og dermed kan det bli lite spilletid på Chelseas Frank Lampard i de kommende kampene.

- Til å begynne med benyttet jeg Steven Gerrard på høyresiden, men jeg har revurdert dette og betrakter ham nå som vår viktigste sentrale midtbanespiller, uttaler McLaren til The Times.