Crouch er usikker på fremtiden

Ifølge engelske medier skal Peter Crouch ha blitt tilbudt en ny treårskontrakt av Liverpool, men spissen vegrer seg for å skrive under. Også Tom Hicks vurderer å investere i motorsport.

The Mail on Sunday hevder at Peter Crouch har vegret seg for å skrive under på et nytt kontraktsforslag som han skal ha blitt forelagt av Liverpool-ledelsen. Disse opplysningene blir også bekreftet av Liverpool Daily Post. Den lange spissen, som vil være tilgjengelig igjen for England til kampen mot Russland på onsdag etter å ha sonet suspensjon mot Israel, har en kontrakt med de røde som løper ut sommeren 2009.

Crouch skal ha fått tilbud om en ny treårskontrakt av Rafael Benitez, men søndagsavisen melder at spilleren nå ønsker å se an utviklingen frem til januar før han eventuelt signerer kontrakten. Crouch virker for tiden å være rangert som fjerdespiss på Anfield, og frykter tydeligvis lite spilletid i månedene som kommer.

Avisen melder at både Manchester City og Juventus skal følge Crouch sin situasjon i Liverpool nøye. Liverpool-spissen er for øvrig også bokaktuell. Hans biografi vil bli utgitt senere denne måneden.

Hicks vil også inn i NASCAR-sirkuset
Tom Hicks akter å følge i George Gillett sine fotefar. Nå vurderer nemlig også han å kjøpe et NASCAR-lag. Dermed kan Liverpools eierduo bli konkurrenter i amerikansk motstorsport. George Gillett kjøpte som kjent Evernhams NASCAR-lag i sommer, og nå har Hicks siktet seg inn på laget til Richard Childress ifølge Dallas Morning News.

- Vi vurderer å investere i denne sporten, og kommer til å gjøre det om vi finner ut at dette er noe som kan være verdifullt for oss, bekrefter Liverpool-eierens sønn Tom Hicks Jr.