Crouch går for £8M?

Daily Mail tror Manchester City kommer til å kjøpe Peter Crouch for £8M i januar. Swansea ønsker å kjøpe Paul Anderson. Rob Styles må igjen forklare seg etter tabbekampen mot Chelsea på Anfield.

Daily Mail hevder i dag at Liverpool vil være villige til å selge Peter Crouch for £8M under transfervinduet i januar, og Sven Göran Eriksson i Manchester City skal være interessert i en handel.

Det er på det rene at den lange spissen ikke er fornøyd med å spille fjerdefiolin på Anfield, samtidig som Eriksson må klare seg uten Valeri Bojinov i lang tid etter en alvorlig kneskade. Svensken viste også i sommer interesse for Crouch.

Liverpool betalte som kjent £7M for Crouchy da han kom fra Southampton for to år siden, og det har lenge versert rykter om at de røde har satt en prislapp på £12M på hans hode. Men Anfield-ledelsen skal nå være villige til å nøye seg med et betydelig mindre beløp.

Crouch vil bare ha 18 måneder igjen av kontrakten sin med Liverpool i januar, og spissen skal vegre seg for å skrive under en ny langtidskontrakt så lenge Fernando Torres, Dirk Kuyt og Andriy Voronin står foran ham i spisskøen.

26-åringen har startet kun en ligakamp denne sesongen, og han har også gjort kun ett mål - i returkampen mot Toulouse i Champions League-kvalifiseringen.

Daily Mail hevder at Crouch har fortalt venner at han ikke har noe i mot å spille for Manchester City under Sven Göran Eriksson. Det var som kjent svensken som ga ham sjansen på landslaget i sin tid. Avisen hevder også at Eriksson anser £8M som en god pris for Crouch.

Swansea ønsker å kjøpe Anderson
Lokalavisen Evening Post i Swansea skriver at Swansea-manager Roberto Martinez ønsker å gjøre låneavtalen for Paul Anderson  permanent, etter at Liverpool-vingen har imponert i den walisiske klubben.

Anderson sluttet seg i sommer til Swansea i League One på lån for hele inneværende sesong, og har klart å bli en favoritt blant fansen allerede. 19-åringen har spilt fast på klubbens førstelag, og har notert seg for flere scoringer. Han har utmerket seg med sin hurtighet, og står så langt bokført med hele tre ligamål og tre cupmål for klubben. Dermed er han faktisk klubbens toppscorer sammen med Jason Scotland.

Vingen kom til Liverpool fra Hull i bytte med John Welsh i januar 2006, og var sentral på juniorlaget som vant FA Youth Cup den våren. Han står ikke bokført med kamper for klubbens førstelag, men var på benken da Liverpool møtte Benfica i Champions League i april 2006.

Det er ikke kjent om Rafael Benitez er villig til å gi slipp på det unge vingtalentet. Trolig vil Swansea i så fall måtte punge ut med et syvsifret pundbeløp, noe som de trolig ikke har råd til.

Styles må inn på teppet igjen
Dommer Rob Styles hadde som kjent ingen heldig dag på jobben da han dømte Liverpool v Chelsea i august. Etter kampen ble han suspendert fra Premier League-dømming i en kamp for feilaktig å ha forært Chelsea et straffespark. Nå er dommeren kalt inn på teppet igjen, og må i dag forklare overfor FA hvorfor han ga Chelseas midtbanespiller Michael Essien to gule kort uten å sende ham av banen. Det skriver Daily Mail.