Crouch glad for første scoring

Peter Crouch synes å ha kommet bakerst i angrepskøen, men fikk vist seg fram mot Toulouse. Skuffet trener for Toulouse innrømmet at man møtte et bedre lag fra en bedre liga.

Først var Torres og Kuyt førstvalget til Rafa Benitez i ligaspillet, mens Andriy Voronin startet mot Sunderland. Det betyr at Peter Crouch ennå ikke har startet en kamp i Premier League denne sesongen, turneringen man aller helst ønsker å vinne på Anfield. Ryktene har dermed også begynt å spre seg om en misfornøyd lang angriper, og han har også blitt linket til en overgang i 12. time til Portsmouth rett før transfervinduet lukkes.

Crouch fikk imidlertid sjansen til å vise seg fram i går, da han åpnet scoringene i 4-0 seieren mot Toulouse og også brente flere muligheter i en kamp hvor spisskollega Dirk Kuyt besørget de to siste målene. Etter kampen greide ikke Peter helt å skjule at han er noe frustrert over lite spilletid om dagen.

- Det er vanskelig å komme på laget og jeg vil anta at det vil bli vanskelig for manageren å gjøre alle fornøyde, mente landslagspissen.

- Jeg er glad jeg fikk spille mot Toulouse, score et mål, og forhåpentligvis kan jeg fortsette å gjøre det når jeg får sjansen. Det viktigste var at vi kom oss til gruppespillet, men personlig var det også godt å komme på scoringslisten i en kamp hvor hele laget spilte bra.

Rafael Benitez lot seg som vanlig ikke imponeres overvettes, og konsentrerte seg om å forklare at man nå har en sterkere stall enn å berømme sine spisser.

- Peter kunne ha scoret en eller to til. Så lenge laget vinner og spiller bra, er jeg uansett fornøyd dersom han eller hvem som helst av de andre scorer. Det er også viktig for en angriper å komme til sjansene og jeg er sikker på at han nå vil ha større selvtillit.

Treneren til Toulouse, Elie Baup, erkjente at hans lag møtte en sterkere motstander, men syntes også et 4-0 tap var i meste laget ut fra hva som skjedde på Anfield.

- Jeg synes vi spilte rimelig bra i en time med tre mann bak, og vi hadde fortjent å få mer ut av vårt generelle spill, hevdet Baup. - Dette til tross er det et faktum at vi tapte 4-0, og det er veldig skuffende.

- Vi løp mye, men Liverpool med sin teknikk og bevegelse lot ballen jobbe for seg, noe som gjorde det vanskelig for oss.

- Det er en forskjell på fransk og engelsk liga. Liverpool var friskere og sterkere, og det kunne en se mot slutten av kampen. For fem år siden spilte vi i 3.divisjon, nå var vi i bakgården til en av de beste lagene i Europa. Vi må ta det som en leksjon og ikke tenke på tapet.