Crouch håper på bortemål

Liverpools toppscorer i Champions League, Peter Crouch, tror bortemål på Stamford Bridge blir veldig viktig. Kneskadde Luis Garcia begynner med løpetrening i neste uke.

Peter Crouch håper at Liverpools gode vane med å slå Chelsea i semifinaler fortsetter. I et intervju med Liverpool Echo ønsker han også et bortemål eller to velkommen.

Liverpool slo som kjent Chelsea 2-1 i FA-cupens semifinale i fjor, og vant 1-0 sammenlagt i semifinalene i Champions League for to år siden. Crouch, som har gjort sju mål i turneringen denne sesongen, håper å bidra med ytterligere nettkjenninger som kan opprettholde den gode semifinalestatistikken.

- Vi pleier å vinne mot Chelsea i semifinaler, og det ønsker vi å fortsette med. Vi må sørge for at vi spiller opp mot vårt beste i kveld. Er du ikke motivert for en kamp som dette, blir du aldri motivert for noe som helst, sier han.

- Jeg tror ikke vi skal tenke så alt for mye på det som skjedde i 2005. Det hører historien til. Nå står vi foran to nye kamper, og det blir sikkert mye å snakke om etter disse også.

Crouch vil ikke høre snakk om at Chelsea er underdogs fordi om Ballack er skadet og Essien suspendert. Han tror imidlertid at et bortemål i kveld kan vise seg å bli uhyre viktig med tanke på hvilket av lagene som får spille i Aten 23.mai.

- Vi vil være mer fornøyd om vi klarer å gjøre mål i kveld. Like viktig blir det å holde nullen. Vi har tro på at vi er i stand til å gjøre mål også på Stamford Bridge, og det ville i tilfelle være en enorm bonus for oss.

Garcia vil starte løpetrening i neste uke
Matchvinneren sist Liverpool slo Chelsea i en semifinale i Champions League, Luis Garcia, får ikke spille i kveld. Han pådro seg som kjent en alvorlig kneskade mot Arsenal tidlig i januar. En skade som forhindrer ham å spille mer denne sesongen. Den gode nyheten er imidlertid at lille Luis vil starte løpetrening igjen i løpet av neste uke.

Spanjolen håper nå at hans lagkamerater skal klare brasene på Stamford Bridge uten hans hjelp.

- Du blir litt lei deg og frustrert når du må sitte på sidelinjen når slike kamper som denne spilles. Champions League er en turnering alle ønsker å spille i. Atmosfæren er spesiell, og bringer tilbake flotte minner. Det er tøft for meg å ikke skulle spille i kveld, men jeg oppmuntrer mine lagkamerater og vil følge laget som en supporter, forteller han til icons.com.

- Vi fortjente å nå en ny semifinale etter all den harde jobbingen vi har gjort. Laget led under å ryke ut av to cupturneringer midtveis i sesongen. Alle var kjempeskuffet, men kjempet seg tilbake og fortjener virkelig dette.

Garcia forteller at han ofte ser den berømte semifinalen for to år siden om igjen på video.

- Det målet jeg gjorde i 2005 har gitt meg så mange gode minner. Det var veldig viktig. Jeg var ikke i tvil om at ballen var over linja, og begynte å feire umiddelbart. De siste ti minuttene i den kampen var veldig tøffe. Når jeg tenker tilbake på de minuttene nå, slår jeg ofte på TV’en og ser de om igjen. Jeg vil alltid huske denne kampen, avslutter Garcia.