Crouch intervjues

Peter Crouch intervjues av liverpoolfc.tv, og Barca, legenden Jamie Carragher og en fremtidlig neseoperasjon står i fokus.

Hvordan ser du tilbake på tirsdagens kamp på Anfield?

- Det var nok en av de beste atmosfærene jeg har opplevd, for å være ærlig. Supporterne forventet mye, fordi vi hadde et godt utgangspunkt og trengte bare å ro det i land. Det ble veldig spennende mot slutten av kampen, men vi klarte det.

Hvordan påvirket atmosfæren spillerne?

- Alle spillerne ble motiverte av supporterne i går. Det finnes ikke noe bedre enn å spille foran et slikt publikum. Da jeg kom til klubben, fortalte Gerrard meg at europacup-kamper på Anfield er noe helt spesielt. Han hadde helt rett, og gårsdagens kamp hadde nok den beste atmosfæren jeg har opplevd.

Kan du sette ord på innsatsen til Jamie Carragher?

- Jeg mener han var banens beste spiller i begge oppgjørene mot spanjolene. Han blir tydeligvis bare bedre og bedre, og han er utrolig flink til å lese spillet. For meg er han blant verdens beste forsvarere. Han har en ”aldri gi opp” – innstilling, men det er ikke bare det. Ja, han er målbevisst og han kjemper hardt, men han har også ferdigheter som overgår de fleste andre forsvarspillere.  Vi er utrolig glade for å ha han i laget.

Hvilken rolle har han i garderoben?

- Han har en sterk karakter, det vet alle. Han, Steven og Robbie har vært i klubben lengst, de er scousere, og de er humørspredere alle sammen. Carra er en av gutta.

Hva tror du andre spisser som skal møte Carra tenker om han?

- Jeg tror de vil frykte han, uansett hva de må hete. Han har vært enestående de siste kampene, og jeg tror ikke noen angriper ville likt å spille mot han i den formen han er i nå.

Landslagstrener Steve McClaren overvar kampen fra tribunen i går. Carra la vel inn en god søknad til en plass i førsteelleveren?

- Selvfølgelig. Carra er en av de aller beste, men han har ikke spilt så mye for England som han hadde håpet på. Kanskje han vil få noen flere sjanser, nå som Terry er ute.

Hvordan ser det ut for deg nå, Peter?

- Man blir selvsagt litt frustrert av å sitte mye på benken, men det er bare en del av dette gamet. Jeg vet at manageren liker å rullere på lagoppstillingene, og jeg må bare sørge for å være klar til neste gang jeg er med fra start.

Det har vært litt snakk om at en ny spiss kommer til Anfield i sommer. Hva har dette å si for deg, tror du?

- Når jeg har spilt, har jeg klart meg brukbart, og jeg har også scoret en del mål både for klubb og landslag. Jeg føler at jeg, som alle de andre spissene i klubbe, kan score mål. Jeg tror jeg har fem mål hittil i Champions League, og jeg vil gjerne fortsette å score også i den turneringen.

Hvordan går det med nesa di? Og når skal du operere?

- Jeg har operasjon på fredag, og jeg vil da ikke være tilgjengelig for spill, før et par uker etter det. For å være ærlig, vet jeg ikke helt om det er nødvendig å ta operasjonen nå. Det hadde selvsagt passet bra å kunne vente med operasjonen til etter sesongen er ferdig, sier Crouch til Liverpools offisielle hjemmeside, www.liverpoolfc.tv.