Crouch og Gerrard setter sin lit til Yossi

Peter Crouch og Steven Gerrard satser på at Yossi Benayouns gode form skal hjelpe England å nå EM-sluttspillet. Da må i så fall Israel ta poeng fra Russland om halvannen uke.

Etter sitt hat-trick mot Besiktas er Yossi Benayoun i ferd med å oppnå kultstatus på Anfield, og nå tror lagkameratene Peter Crouch og Steven Gerrard at israeleren kan bidra til at England likevel kommer til EM-sluttspillet i Østerrike/Sveits. Israel møter som kjent Russland i en svært viktig EM-kvalifiseringskamp for Englands del om halvannen uke. Russland må avgi poeng i den kampen om engelskmennene skal ha noen som helst sjanse til å nå EM.

- Jeg og Stevie har mast på Yossi om å yte maks mot Russland, og vi skal sørge for at han er i toppform når Israel møter russerne, uttaler Crouch til Mirror.

- Vi er henrykt over formen til Yossi. Det var fantastisk å se ham gjøre hat-trick mot Besiktas, og han var involvert i nesten alt annet som skjedde i den kampen også. Nå ønsker vi at han skal bli en like stor helt for England som han er for Liverpool. Det hadde vært stort om han gjorde ett mål eller to mot Russland, legger  han til.

Benayoun selv er heller ikke uvillig til å gi engelskmennene en hjelpende hånd.

- Forhåpentligvis klarer vi å hjelpe England. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste. Store turneringer trenger store lag som England, og det vil være synd om de ikke når EM-sluttspillet. Selvsagt ønsker jeg at mine lagkamerater, Steven Gerrard og Peter Crouch, skal bli med der.