Crouch ser ut til å rekke Arsenal-kampen

Alt tyder på at Peter Crouch vil bli spilleklar til oppgjøret mot Arsenal neste helg. Gary Ablett roser Fowler og Pennant.

Restitusjonen etter neseoperasjonen ser ut til å gå bedre enn ventet for Peter Crouch, og Liverpool Echo skriver i dag at den lange spissen ser ut til å rekke Liverpools hjemmekamp mot Arsenal neste lørdag. Dermed ser det ut til at kampen mot Aston Villa sist helg blir den eneste klubbkampen Crouchy går glipp av grunnet nesebruddet.

Echo melder at Crouch er i gang med treningen på Melwood igjen, og manager Benitez forventer i alle fall ikke at spissen må stå over flere klubbkamper.

- Han er allerede i stand til å trene med ball, men vi holder han unna fysiske dueller foreløpig, forteller Liverpool-manageren.

- Jeg tror han blir spilleklar til neste helg. Vi får se hvor kjapt bruddet gror. Jeg tror ikke det blir noe problem, legger han til.

Manageren ser ellers ikke svart på at så mange spillere er opptatt med landskamper denne uken.

- Noen ganger kan det være en fordel for de gjenværende spillerne at du ikke har en full tropp å jobbe med. Det medfører at jeg får mer tid til å snakke med enkeltspillere, gjerne om taktiske valg.

Liverpool-sjefen er fortsatt bekymret over at de røde spilte så svakt mot Aston Villa sist helg, og dette temaet vil bli tatt opp igjen på nytt når landslagsspillerne returnerer til Melwood.

- Jeg var virkelig skuffet over det vi presterte mot Aston Villa, og som manager er mitt ansvar å finne ut hvorfor vi spilte så svakt som vi gjorde. Men samtidig må jeg prøve å være positiv, og sørge for at vi forbedrer oss. Vi har fortsatt mange kamper igjen, og det positive med sist helg var at vi økte forspranget til Bolton. Men kanskje var det nettopp fordi at Bolton tapte dagen før at mine spillerne mistet fokus og begynte å tro at det ville bli enkelt for oss med tanke på kvalifisering til neste års Champions League, undrer Benitez.

- Dette, kombinert med at spillerne kan ha hatt landskampene denne uken i bakhodet, kan ha vært faktorer som spilte inn. Vi må sørge for at slikt ikke gjentar seg, ettersom mye hardt arbeid gjenstår. Min oppgave blir å få alle spillerne til å spille opp mot sitt beste i kampene som kommer, avslutter spanjolen.

Ablett roser Fowler
Gary Ablett skamroser Robbie Fowler etter at Liverpools reservelag i går kveld slo Blackburn hele 4-1. Scouseren gjorde 2-0 målet med en delikat lobb over Blackburns keeper, og spilte en god kamp.

Andre førstelagsaktuelle spillere som Jermaine Pennant, Jerzy Dudek, Bolo Zenden, Javier Mascherano, Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio fikk også en gjennomkjøring i denne kampen. Pennant og Zenden kom i likhet med Fowler på scoringsliten. Det siste Liverpool-målet ble satt inn av Craig Lindfield.

- Holdningene og innsatsen til spillerne var førsteklasses, men med en slik gruppe forventer du heller ikke annet. Hva kan du si om Robbie Fowler? Hans rutine og arbeidsinnsats er fantastisk, og han gjorde et utrolig flott mål. Forarbeidet til det første målet var også utsøkt, når han fikk øye på Craig. Robbie er en av de beste spissene som finnes, og han er også en god mann å ha i garderoben. Han får alle til å løfte seg.

- Jeg syntes vi spilte spesielt godt i første omgang, og Pennant spilte meget bra og var en trussel på flanken hele tiden. Det er slik vi ønsker å se Jermaine opptre for førstelaget hver uke.