Crouch slet med å markere seg

Peter Crouch innrømmer i dag at han ikke klarte å få overtaket på Pompey-stopperne Sol Campbell og Sylvain Distin i går, og må dermed trolig fortsatt stille bakerst i køen av Liverpool-spissene.

En filosofisk Peter Crouch velger å se det positive i gårsdagens poengdeling på Fratton Park. Spissen var skuffet over at man ikke vant kampen, men mener dette er den type kamp man har tapt i foregående sesonger.

- Mange lag vil få det tøft mot Portsmouth på Fratton Park. De er sterke rent fysisk, kanskje det sterkeste laget i ligaen slik sett, uttaler han til liverpoolfc.tv.

- Vi spilte jevnt med dem i en kamp vi kanskje ville ha tapt for ett år eller to siden.

Crouchy spilte sin første ligakamp fra start for sesongen i går. Det uten å imponere nevneverdig. Dermed forblir han trolig fjerdevalg blant spissene i tiden som kommer.

- Jeg prøvde å markere meg, ikke minst fordi det var min første kamp fra start i ligaen for året, men Sol Campbell og Sylvain Distin er to gode midtstoppere, så det ble en tøff kamp for meg. Men det var et greit poeng å få med seg, selv om vi er skuffet over at vi ikke tok alle tre.