Crouch til topps hos Actim

Peter Crouch ble ukens spiller hos Actim Index. Nå drømmer han om å gå til topps i Champions League. Billettinfo Portsmouth borte. Fotballforum på Anfield.

Peter Crouch ble ukens spiller hos The Actim Index etter helgens hat-trick mot Arsenal. Liverpool-spissen oppnådde samtidig faktisk den nest høyeste poengsummen for en enkeltspiller gjennom hele sesongen. Actim er som kjent firmaet som foretar den offisielle spillerratingen for Barclays Premiership.

26 år gamle Crouch klatret faktisk hele 43 plasser på rankingen til Actim etter Arsenal-kampen, og blir nå ranket som den 44. beste spilleren i ligaen i år. Hans Actim-score er nå 352.

Statistikken til Actim viser at Crouchy har gjort ni mål på 27 ligakamper. Han har vært på banen i 1358 minutter. Han har også vært nest sist på ballen ved seks scoringer.

Liverpools høyeste rankede spiller så langt denne sesongen er Steve Finnan, som er oppe på 9.plass med sine 437 poeng. Steven Gerrard er Liverpools nest beste med 417 poeng på en 14.plass.

Crouch håper å løfta bøtta i Aten
Utmerkelser som ukens spiller hos Actim er imidlertid ikke hva Peter Crouch kom til Liverpool for.

- På mange måter kom jeg til klubben litt for sent. Jeg så Champions League finalen i 2005 på TV, og to måneder senere kom jeg til klubben. Jeg har hørt alle historiene, og nå hadde det vært flott å bli involvert i en slik finale selv også, forteller han til Liverpool Echo.

- Det finnes ingen bedre turnering enn Champions League, og det er flott å være med å spille der. Jeg krysser fingrene for at jeg får være en del av et lag som vinner turneringen. Det var spesielt å spille i FA-cupfinalen i fjor, men det vil være mye større å gå til topps i Champions League.

- Vi har en sjanse, nå som vi har nådd kvartfinalen. Men det er fortsatt mye hardt arbeid som gjenstår.

Billettinfo Portsmouth
Billettkontoret på Anfield opplyser at de har mottatt 2109 billetter til sesongens nest siste bortekamp, mot Portsmouth på Fratton Park lørdag 28.april. Disse blir solgt til sesongkortholdere som har mer enn 10 bortekamper fra i fjor registrert på sine fancards.

Fotballforum på Anfield
Merseyside-avdelingen av den offisielle supporterklubben inviterer til fotballforum på Anfield tirsdag 17.april kl 19.30 lokal tid. Arrangementet vil bli ledet av Gary Flintoff fra BBC Radio Merseyside, og det vil bli et debattpanel bestående av journalist Chris Bascombe i Liverpool Echo, John Keith som har et fotballprogram på BBC Radio Merseyside, Liverpool-legende David Fairclough og Premier League-dommer Chris Foy. Inngangsbilletten koster £1 for medlemmer og £3 for ikke-medlemmer.