Crouch tror på seier mot Chelsea

Helgens tomålsscorer på Vicarage Road, Peter Crouch, tror Chelsea kan beseires på Anfield. Rafa tror det blir viktig å score først.

Peter Crouch håper og tror at Liverpool kan nærme seg tetduoen ved å slå Chelsea til helgen. Med seier på lørdag vil de røde kun være fem poeng bak blåtrøyene. Liverpool er for tiden formlaget fremfor noen i Premier Lague, med sju seire på de åtte siste kampene. Det er også verdt å merke seg at Rafas menn har holdt nullen i 10 av de 11 siste ligakampene.

Crouch, som gjorde to av målene i 3-0 seieren over Watford på lørdag, mener at en seier over Chelsea vil styrke selvtilliten ytterligere.

- Mye har vært sagt om oss den siste uken, etter tapene for Arsenal, så det var flott å komme på rett spor igjen. Vi skal nå møte Chelsea, noe som gir oss en sjanse til å kutte inn på forspranget de har. Forhåpentligvis er dette en sjanse vi klarer å ta vare på, uttaler spissen til Liverpool Daily Post.

- Det er vanskelig å si om vi kan ta dem igjen. Vi må bare konsentrere oss om vår egen form, og håpe at lagene foran oss på tabellen avgir poeng. Chelsea har satt standarden de siste par årene, ved å vinne ligaen. Men Manchester United ser ut til å gi dem konkurranse i år. Jeg tror ikke vi er langt bak for øyeblikket, men vi må bli like stabile som de to topplagene. Jeg er sikker på at vi skal klare det, legger han til.

For at det skal skje, må imidlertid Liverpool begynne å vinne mot de andre topplagene. De røde har for eksempel ikke slått Chelsea i ligaen etter at Jose Mourinho kom til London-klubben.

- Xabi Alonso kommenterte dette i forrige uke, og det er helt klart at vi må gjøre det bedre mot de beste lagene. Resultatene våre mot lagene bak oss på tabellen har vært bra. Vi har ikke hatt så mange dårlige resultater mot dem, men resultatene våre mot de store lagene har vært frustrerende. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva vi gjør feil, men noe er det. Chelsea er på andreplass på tabellen, og har plukket mange poeng. De vil som vanlig være et vanskelig lag å slå.

- Chelsea vil være motivert på grunn av kritikken de har blitt til del i det siste, akkurat som vi var i helgen.

- Første målet blir viktig
Manager Rafael Benitez har også tro på at hans mannskap endelig kan beseire Chelsea i en ligakamp. Men advarer samtidig sine spillere mot London-laget.

- Vi vet Chelsea er et meget godt lag, som det er  vanskelig å slå. Men vi har selvtillit. Vi kan vinne mot hvem det skal være. Vi er også et vanskelig lag å spille mot. Klarer vi å skape sjanser og score først, vil vi være i stand til å gjøre det vanskelig for dem.

- Men dersom de gjør mål først, har de fart og kvalitet på topp til å gjøre ting vanskelig for oss. Jeg prøver alltid å ta en kamp av gangen, men jeg ser at vi er åtte poeng bak dem nå. Slår vi dem vet vi at avstanden blir mindre. Men det er uansett mye igjen av sesongen.

Parry: - Vi står sammen
Rick Parry uttaler til Liverpool Daily Post at Liverpools styre deler de samme målene som den sportslige ledelsen på Anfield. Den daglige lederen mener at klubben er på rett spor med Rafa ved tøylene. Samtidig bekrefter han at klubbens spanske manager takket nei til selveste Real Madrid i sommer.

- Situasjonen var ganske alvorlig. Rafa var helt klart fristet, ettersom Real Madrid er hans klubb. Han har vært der både som spiller og trener. Det var en mulighet han måtte vurdere, men vi satte oss ned og pratet sammen noen timer om fremtiden i Liverpool. Han har tro på det vi jobber med, og ivrer etter å vinne trofeer her. Og først og fremst sikter han mot å vinne Premier League.

- Rafa er utålmodig når det gjelder å få suksess. Det er vi alle. Men vi har alle tro på det vi holder på med, og er enige om at vi matcher hverandres ambisjoner. Vi jobber med å styrke stallen. Vi har mange kamper igjen, og vi har noen skader, så det er usannsynlig at vi kommer til å selge spillere, avslutter Parry.