Crouch vurderer å utsette operasjonen

Peter Crouch har time hos spesialist for å operere nesen i morgen. Men han vet ennå ikke om han gjennomfører operasjonen, da det kan bety at han må stå over kvartfinalen i CL.

Peter Crouch er rådvill. Dagen før han har time hos kirurgen for å operere nesen etter bruddet han pådro seg i ligakampen mot Sheffield United, vet han fortsatt ikke om han ønsker å gjennomføre operasjonen.

En operasjon i morgen kan ifølge Liverpool Echo medføre at spissen blir satt ut av spill i opptil en måned. Derfor vurderer Crouch nå seriøst å utsette operasjonen til etter sesongslutt.

- Spesialisten har fortalt meg at jeg trenger en operasjon, og jeg har fått time hos han i morgen. Men selv vurderer jeg fortsatt nødvendigheten av denne operasjonen, og jeg lurer uansett på å utsette den til etter sesongslutt, sier Crouch til Echo i dag.

- Jeg ønsker egentlig ikke å måtte stå over noen kamper, og det ville ha vært ideelt om jeg kunne utsette inngrepet. Det eneste jeg vet er at jeg ikke puster som normalt gjennom nesa på grunn av skaden. Dersom det påvirker mitt spill må jeg bare få dette unnagjort. Legen har antydet at jeg vil bli satt ut av spill i tre til fire uker etter inngrepet, noe som vil være frustrerende på denne tiden av sesongen. Jeg ønsker ikke å miste kamper på grunn av dette.

Dersom Crouch gjennomfører operasjonen som planlagt i morgen, vil det bety at han definitivt mister bortekampen mot Aston Villa neste søndag, samt Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Andorra. Det vil også være tvilsomt om han rekker å være tilbake i spill til hjemmekampen mot Arsenal lørdag 31.mars, samt den første av de to kvartfinalene Liverpool skal spille i Champions League påfølgende tirsdag eller onsdag.