Cupspillet starter for Insúa

Emiliano Insúa er i startoppstillingen til Argentina i kveldens direktesendte 1/8-finale mot Polen i verdensmesterskapet for U20-landslag i Canada. Smicer hjem til Slavia Praha.

Emiliano Insúa er med fra start når Argentina U20 i kveld møter Polen U20 i åttendedelsfinalen i U20-VM. Det bekrefter det argentinske forbundet på sine nettsider. Kampen sendes direkte på Eurosport fra kl. 22:45.
Argentina U20: Sergio Romero; Gabriel Mercado, Federico Julián Fazio, Matías Cahais, Emiliano Insúa; Ever Banega, Claudio Yacob, Maximiliano Moralez; Pablo Piatti, Sergio Agüero, Angel Di María.

Smicer returnerer hjem
Vladimir Smicer returnerer til Slavia Praha 11 år etter at han forlot klubben. Tsjekkeren har takket ja til en avtale på ett år med opsjon på ytterligere en sesong. 34-åringen hadde akkurat fullført en toårskontrakt med Bordeaux. Smicer begynte sin profesjonelle karriere i Slavia i 1992, før han gikk til Lens i 1996. Tre år senere signerte han for Liverpool, og var svært medvirkende til at Liverpool løftet Champions League-trofeet i Istanbul i 2005, med scoring både i ordinær tid og under straffesparkkonkurransen.


Sist oppdatert 12.07.2007 kl.21:53.