Daily Post: Ingen har fått bot - ennå

Liverpool Daily Post hevder at påstandene om at seks Liverpool-spillere har fått bot etter oppstyret i Portugal ikke stemmer. Liverpool går defensivt ut på Nou Camp?

Liverpool Daily Post hevder at opplysningene i Liverpool Echo i går om at seks spillere har blitt ilagt bøter etter forrige ukes hendelser i Portugal ikke stemmer. Morgenavisen i Liverpool skriver at Benitez fortsatt ikke har straffet en eneste spiller etter episoden under treningsleiren, fordi han ønsker at alt fokus innad i troppen skal rettes mot kampen mot Barcelona i morgen kveld.

Benitez har imidlertid bekreftet at spillere vil bli bøtelagt for brudd på klubbens reglement. Daily Post hevder at manageren fortsatt ikke har fingransket hva som egentlig skjedde, fordi det vil virke forstyrrende inn på forberedelsene til oppgjøret på Nou Camp.

- Vi vil ikke angripe uhemmet
Lokalavisen skriver også at Craig Bellamy vil forsøke å slå tilbake etter tabloidoppslagene i helgen, ved å gjøre en storkamp mot Barcelona. Målvakt Jose Reina sier til avisen at de sportslige forberedelsene i Portugal var konstruktive, men den tidligere Barcelona-spilleren sier at han og hans lagkamerater ikke legger for mye vekt på at Barca viste tendenser til lurvete forsvarsspill da de tapte for Valencia i helgen.

- I teorien har vi hatt mer tid til å forberede oss til denne kampen enn våre motstandere. Barcelona hadde en tøff kamp mot Valencia i helgen, mens vi kunne forberede oss til kampen mot dem. De er selvsagt favoritter, og vi reiser ikke til Nou Camp for å ”begå selvmord” ved å angripe uhemmet fra første fløytesignal av.

- Jeg aner ikke om vi klarer å reise fra Nou Camp uten å slippe inn mål, men vi ønsker å oppnå et resultat som gir oss gode muligheter til å gå videre når vi skal spille den andre kampen foran våre egne fans. Barcelona besitter en mer allsidig tropp enn noen andre klubber i verden. De kan angripe sentralt, via vingene eller prøve å skape overtall. Det blir fint å returnere til Nou Camp, og det er synd at en av disse to klubbene må ut av turneringen allerede nå, avslutter Reina.