David Mannix i samtaler med HamKam

Liverpools 21-årige midtbanespiller har i dag vært i samtaler med Arne Erlandsen angående en mulig overgang til norsk Adeccoliga.

- Vi er blitt veldig godt tatt i mot og alt har vært positivt så langt, sier John Neild eksklusivt til liverpool.no i ettermiddag. 

Neild er onkel og rådgiver til David og ønsker ikke å snakke i for store bokstaver.  – Vi har blitt invitert til Hamar av HamKam, så får vi se hvor det ender.  Vi er blitt veldig imponert av den gjestfriheten vi er blitt til del, og HamKam virker som en spennende klubb med bl.a. ny stadion på gang.

Mannix kom til Norge i går, og han snakket da med spillerutvikler Vegard Skogheim og sportssjef Lars Tjernås.  Tjernås sier følgende om Mannix til NTB:  - Han klarer seg bra.  Han har god oversikt og fine basisferdigheter.  Så får vi se hvordan det går, legger også sportssjefen avvæpnende til. 

Scouseren har i dag snakket med trener Arne Erlandsen, og John Neald betegner diskusjonene som ”meget positive”.  Etter det vi forstår vil David Mannix reise tilbake til England igjen allerede i morgen.

Den sentrale midtbanespilleren har vært regnet som et av Liverpools aller største talenter de siste årene, men skader har hindret det som så ut til å kunne bli en lysende karriere.  Spesielt en kneskade som har påført ham tre operasjoner har begrenset hans utvikling.  Før det ble han snakket om i samme åndedrag som Steven Gerrard innad i Liverpool FC.  Et siste inngrep av den verdensberømte kirurgen Dr. Richard Steadman synes å stabilisert kneet.  Uheldigvis brakk også David ankelen sist sesong, og et problem som følge av det skal ha gjort at han nylig fikk sin utlånsperiode hos Accrington Stanley avbrutt.  Mannix er nå tilbake i Liverpool, og etter det liverpool.no helt skadefri igjen.

Spilleren har Xabi Alonso som sitt forbilde av de han til daglig trener sammen med på Melwood, og han er selv ikke ulik som spillertype.  Han har en følsom pasningsfot, godt overblikk og er heller ikke redd for å sette inn en takling.  Han tar for eksempel gjerne alle dødballer når han spiller på reservelaget.

Vi håper vi også kan bringe uttalelser fra David Mannix senere i kveld.