Debut for Torres

Det er ventet at Fernando Torres vil spille mot Werder Bremen i kveld. Frustrert Peter Crouch. Adam Hammill imponerte med hattrick.

Werder Bremen v Liverpool
Sannsynligvis spiller Fernando Torres for første gang med en liverbird på brystet da Liverpool møter Werder Bremen kl 20.15 i kveld. De røde er reist til Sveits på treningsleir og kampen spilles i Grenchen.

- Han hadde et problem med ankelen under sine to siste kamper da han spilte i Atletico Madrid, sier Rafael Benitez om sitt rekordkjøp. - Han har imidlertid trent med fysioterapeuten de to siste ukene og jeg tror han blir klar til spill.

Ryan Babel og Yossi Benayoun er også ventet å komme i gang med spill denne uka, men vil trolig være mer involvert mot Auxerre førstkommende fredag.

Werder Bremen v Liverpool vises direkte på Eurosport, og oppdateres forløpende her på liverpool.no. Hvis du skal ha lagoppstilling, scoringer og resultat tilsendt til din mobil sender du tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.


Crouch vil tale med føttene
En av dem som vil merke at Liverpool har betalt nesten £20M for å hente inn Fernando Torres vil være Peter Crouch. Ingen scoret flere mål totalt for LFC forrige sesong, men den lange spissen fikk likevel bare noen få minutter som innbytter da man hadde sesongens klimaks med Champions League finale i Aten. Peter innrømmer at han har vært frustrert og også besøkte kontoret til Rafael Benitez før denne sesongen.

- I likhet med flere andre ønsket jeg å snakke ut med manageren. Jeg følte at jeg hadde en god sesong i Liverpool og spilte bra, men jeg måtte bare vite om jeg fortsatt var med i hans planer.

- Det er ganger hvor jeg blir frustrert men alt jeg kan gjøre, istedenfor å skrike og skråle, er å prestere ute på banen og forhåpentligvis overbevise folk gjennom mitt spill. Jeg har greid å kjempe meg inn på lag igjen før, etter å ha blitt satt utenfor, og hvis det samme skjer denne sesongen vil jeg gjøre det igjen.


Tre mål i Norge for Hammill
Adam Hammill scoret tre mål i løpet av 33 minutter da Southampton i går slo et forsterket Svarstad med 12-0. Hammill spilte 90 minutter og får skryt for begge sine omganger, hvorav han var på høyre før pause og på venstre i de siste 45, men alle målene kom etter hvilen.

Hammill er på utlån til St.Mary's denne sesongen og manager George Burley legger ikke skjul på at man har store forhåpninger til den unge flankespilleren fra Liverpool.

- Adam er en gutt med kvaliteter, sier Burley. - Liverpool har utlånt ham til oss for at han skal kunne utvikle seg og han virker å ha et stort talent.

- Han ønsker å lære, er sulten, og som han nå viste kan han også score mål. Jeg har glad for å ha fått en spiller som synes å kunne gi oss det lille ekstra.

Den tidligere Liverpool-backen Grégory Vignal spilte også, da han for tiden er på prøvespill hos Southampton. Både Vignal og Hammill vil spille neste treningskamp mot Kvik Halden i morgen.