Defensiv kollaps bak U18-tap

U18-laget tapte 2-4 mot Middlesbrough i går, etter å ha ledet 2-1. Defensiv kollaps heter det i rapportene. Liverpool-damene vil ha revansje.

Skuffende tur nordøstover
Med helrøde øyne ble det en skuffende dag for Liverpools talentfulle U18-lag i går. Etter å ha ledet 2-1 halvveis, tapte de 2-4 mot Middlesbrough.

Det tyske stjerneskuddet Marvin Pourie viste igjen sin store appetitt for mål ved å score begge Liverpools mål i førsteomgang. Men en defensiv kollaps fra Hughie McAuleys lag var grunnen til at de måtte reise tomhendte hjem til Merseyside, etter en kamp de hadde fortjent å vinne.

- Etter å ha ledet 2-1 etter første omgang, så var det skuffende med så dårlig defensivt spill i andre omgang. Vi ble straffet hardt for vår manglende forsvarsspill. Marvin scoret to fine mål og vi spilte ganske bra i første omgang, men i andre omgang dro Boro fordeler av vår innsats bakerst. Mye hardt arbeid gjenstår på treningsfeltet for våre gutter, sier U18-manageren.

Laget mot Boro; Dean Bouzanis, Mattone Awang, Shane O`Connor, Joe Kennede, Scott Wooton (Under 16), Steven Irwin, Sean Highdalem Astrid Ajdarevic (bildet), Marvin Pourie (Michael Collins 70), Nathan Eccleston (Michael Scott 70), David Amoo (Ben Parsonage 65). Hakan Burton, keeper på Under16-laget, var ubenyttet reserve i bortekampen mot Middlesbrough.

Liverpool-damene vil ha revansje
Liverpool Ladies er ute etter revansje når de i ettermiddag tar i mot Bristol Academy. En seier og ett tap er fasit så langt for damelaget til det røde. Sist helg slo de Birmingham, mens de i første ligaoppgjør mot West County måtte tåle et tap med 3-4. Kampen mot Bristol Academy går på Ashley Travel Stadium i Skelmersdale.