Det forhandles fortsatt om Torres

BBC Sport hevder at Liverpool og Atletico Madrid fortsatt er i intense forhandlinger om Fernando Torres. David Trezeguet hevder at Liverpool viste interesse.

BBC Sport melder at Liverpool fortsatt er i samtaler med Atletico Madrid om en overgang for spissen Fernando Torres. Journalisten Phil McNulty skriver at forhandlingene pågår, og at disse nå nærmer seg et avgjørende punkt.

Atletico skal være lite villige til å selge sin stjerne, men Torres er ivrig etter å spille under Rafael Benitez. Liverpool virker ikke å være interessert i å strekke seg til £27M, som er utkjøpsklausulen til 23-åringen, og Benitez skal ifølge de siste rapportene også være lite villig til å la Luis Garcia gå motsatt vei, noe nå Atletico skal ha ønske om.

- Liverpool var interessert i meg
Den franske spissen David Trezeguet, som mandag forlenget sin kontrakt med Juventus, hevder at både Liverpool og Manchester United viste interesse for å hente ham til Premier League. Franskmannens nye kontrakt med Juventus gjelder frem til sommeren 2011.

- Min far fortalte meg at jeg hadde tilbud fra ambisiøse klubber som Manchester United, Liverpool og Barcelona, men så snart Juventus viste vilje til å beholde meg aksepterte jeg kontrakten umiddelbart, siteres spissen i L'Equipe.

Faren er for øvrig også identisk med spillerens agent.

Blackburn vil ha Bellamy og Spurs vil kvitte seg med Defoe
Tabloidavisen Mirror skriver i dag at Blackburn-manager Mark Hughes skal være klar til å bruke hele sitt transferbudsjett på å hente Craig Bellamy tilbake til Ewood Park. Samme avis hevder også at Tottenham ivrer etter å selge Jermain Defoe til Liverpool for £12M for å gjøre plass til Charltons Darren Bent.