Dette er våre nye eiere

Her er en liten presentasjon av våre nye eiere, Tom Hicks og George Gillett.

Tom Hicks

Fullt navn: Thomas O. Hicks
Født: 7. februar 1946
Sivilstatus: Gift med Cinda Hicks, og seksbarnsfar.

Tom Hicks stiftet sammen med Robert Haas firmaet Hicks & Haas i 1984. Noen år senere investerte de i brusbransjen, og kjøpte blant annet merkene Dr Pepper og 7 Up. Investeringen ble en gigantisk suksess, og Hicks & Haas gikk $1,2 milliarder i pluss på investeringen. Hicks og Haas gikk vær sin vei i 1989, etter at de var uenige om hvordan de skulle håndtere fremtidige prosjekter.
I 1989 gikk Hicks i lag med John Muse og startet Hicks & Muse. Firmaet gjorde gode penger med investeringer i livsforsikringsbransjen. I 1991 ble Charles Tate og Jack Furst partnere, og gruppen endret navn til Hicks, Muse, Tate & First. Hicks var leder i gruppa fra 1989 til 2004, og firmaet var et av de mest aktive private investeringsfirmaene i landet.
Hicks bestemte seg for å pensjonere seg fra firmaet 8. mars 2004, for å være mer sammen med familien og bruke tid på sine to sportsklubber.
Han stiftet så Hicks Holdings. Et firma som skulle konsentrere seg om sport og eiendomshandel.

Hicks er veldig politisk engasjert, og de fleste har fått med seg at han var en av de som finansierte George Bush sin valgkamp.

Han eier fra før to sportsklubber. Dallas Stars og Texas Rangers. Dallas Stars et ishockeylag som har hatt suksess etter at Hicks kjøpte dem i 1995. I 1999 vant klubben Stanley Cup, og har utenom det vunnet 13 trofeer under Tom Hicks. Det siste i 2003. Baseballklubben Texas Rangers ble kjøpt i 1998. Hicks betalte $250 millioner for klubben, fra en investeringsgruppe som inkluderte USAs president, George W. Bush. Texas Rangers har vunnet American League West Division to ganger under Hicks, men har ikke klart å levere resultater i World Series. Etter at klubben endte på sisteplass i 2003 lovde Hicks å bygge opp igjen laget, og hentet spilleren Alex Rodriguez på den mest lukrative avtale i baseballens historie. Rodriguez skrev under på en avtale som var verdt over 1,5 milliarder norske kroner.

Han er inne på Forbes sin liste over de 400 rikeste i Amerika, og er deleier i American Airlines Stadium - den dyreste arenaen for ishockey og basketball i statene.

George Gillett

Fullt navn: George N. Gillett Jr.
Født: 22. oktober 1938
Sivilstatus: Gift med Rose Gillett, og firebarnsfar.

George Gillett startet sitt businessliv med å starte firmaet Gillett Communications i 1979. Gillett Communications kjøpte så tre TV-stasjoner. I 1985 involverte Gillett seg i et skiannlegg i Vail. Gillett ville sette Vail på kartet som Amerikas nummer en skisenter, og investerte store summer i anlegget i tillegg til å sponse en rekke skiarrangement. Vail er nå et av de ledene skisenter i verden og George Gillett Jr ble for noen kåret av et skimagasin til en av de 100 som har betydd mest for skiidretten.
Gillett er grunnlegger og leder av Booth Creek Management Corp, et firma som styrer Montreal Canadiens Hockey Club, og hjemmebanen Bell Center. I tillegg til Gillett Entertainment Group. Gillettfamilien har også eierinteresser i Swift & Company, som er verdens neststørste proteinleverandør. Familien har også store interesser i en rekke matleverandører.
Firmaet Booth Creek Ski Holdings eier hele seks skiannlegg i statene, og en rekke golfbaner.