Diao fortsetter i Stoke ut sesongen

BBC melder at Stoke har sikret seg Salif Diao på lån fra Liverpool ut sesongen. Senegaleseren skal ha takket nei til tilbud fra klubber i Spania og Frankrike.

BBC Sport melder at Stoke City har sikret seg Salif Diao på lån fra Liverpool ut sesongen. Senegaleseren skal ha takket nei til tilbud fra klubber i Spania og Frankrike, da han heller ønsket en ny periode på Brittannia Stadium. Dermed blir han i Championship-klubben frem til kontrakten hans med Liverpool løper ut til sommeren, og han vil da stå fritt til å finne seg en ny klubb på permanent basis.

- Vi er veldig opprømte over dette. Salif kommer tilbake til oss på lån ut sesongen, og det er en kjempeavtale for klubben, uttaler Stoke-manager Tony Pulis til BBC.

Diao har som kjent allerede en suksessfull låneperiode i Stoke bak seg denne sesongen, fra 12.oktober til 13.januar. Etter at denne avtalen løp ut for halvannen uke siden har Stoke jobbet hardt for å få lov til å beholde spilleren ut sesongen.

- Salif vil styrke stallen vår, og det er jo hva vi prøver på hele tiden. Det er et par andre posisjoner vi også håper å få styrket, sier Pulis.

Stoke ligger for øyeblikket an til å få spille play-off om opprykk til Premier League.

Advarer mot billettsalg på nettet
Vi har fått en mail fra en av våre medlemmer, som har registrert at det er aktører som selger billetter til Liverpools bortekamp mot Barcelona på QXL og finn.no til svimlende summer.

- Jeg kjenner til folk som har brent seg kraftig på å kjøpe billetter på disse nettstedene, og vil bare oppfordre folk til å finne mer trygge kontakter på området. Det er trist at det er så mye svindel i forbindelse med denne kampen, sier vårt medlem.

Liverpools billettkvote til denne kampen kommer forøvrig ikke i salg før i morgen.