Djibril Cissé under press

Sportsdirektøren i Marseille mener at det er på tide at laget og spydspiss Djibril Cissé begynner å prestere, etter kun to poeng på de fem siste kampene.

Djibril Cissé er utlånt fra Liverpool til Marseille denne sesongen, og den franske storklubben skal ha en opsjon på å kjøpe hurtigtoget til sommeren.  Rafael Benitez synes ikke å ha 25-åringen i sine fremtidsplaner og vil håpe at et salg av Djibril vil vesentlig styrke hans transferbudsjett.  Cissé er fortsatt tidenes dyreste kjøp for Liverpool, etter overgangen på £14,5M i 2004.

Etter en god start med to mål på sine første tre ligakamper etter det siste stygge benbruddet, har det gått tråere både for Djibil Cissé og Marseille.  Den fargerike angriperen har kun scoret en gang på de siste seks kampene, mens Marseille har falt ned på 8.plass på tabellen etter to uavgjorte og tre tap på de siste fem i ligaen.

Spesielt var 0-3 borte mot Toulouse i siste kamp smertelig for laget fra sør, og som har landets mest engasjerte supportere.  Sportsdirektør Jose Anigo antydet etterpå at det nå var på tide for trener Albert Emon og spiss Djibril Cissé begynte å prestere.

- Vi hadde litt flaks med de andre resultatene sist helg og er fortsatt bare tre poeng fra tredjeplassen.  Nå er målet å stoppe den negative trenden som vi har hatt de siste ukene.  Dersom jeg tror at en avskjed for Albert Emon ville hjelpe oss radikalt, da ville jeg ha erstattet ham i dag.

- Jeg mener at vårt problem ikke er teknisk, taktisk eller fysisk, men psykisk.  Den beste treneren er etter min mening den som får maksimalt ut av hver spiller.  Det kan nå være nyttig å ha samtaler med spillertroppen.

- Djibril Cissé har en hovedoppgave, det er å score mål for sitt lag.