Dudek i sjokk

Jerzy Dudek er i sjokk etter 3-6 for Arsenal i går. Etter å ha sluppet inn ni mål på to kamper regner polakken med at han har spilt sin siste kamp for Liverpool. Regn truer Watford-kampen.

Jerzy Dudek uttaler til irske Evening Echo at han er både bitter og frustrert over at han slapp inn hele seks mål mot Arsenal i går. Polakken har plukket ni baller ut av nota i løpet av fire dager mot Arsenal, og virker dermed å ha forseglet sin egen skjebne i Liverpool. Tar vi også med at Istanbul-helten slapp inn tre mål i Champions League-kampen mot Galatasaray, blir det begredelige 12 baklengsmål på fire kamper for Dudek denne sesongen. Det er faktisk en tredjedel av alle målene Liverpool har sluppet inn denne sesongen – på 35 kamper.

Ettersom Dudeks kontrakt løper ut til sommeren, kan gårsdagens pinlige forestilling mot Arsenal faktisk bli det siste vi ser til polakken i Liverpool-drakta.

- Jeg er helt utslått, og veldig skuffet. Sist jeg slapp inn seks mål var jeg veldig ung. Jeg ønsket å ta vare på sjansen jeg fikk i disse to cupkampene, og målet var å bygge opp selvtilliten min igjen etter et halvår uten mye fotball. Men når du møter et lag som Arsenal blir det vanskelig, slår den ulykksalige keeperen fast.

- En keeper trenger rutine, men det viktigste er selvtillit. Arsenal stilte med et annet lag enn på lørdag, men de har noen virkelige talentfulle ungdommer. Vi visste at dette var en god mulighet for noen av våre unge gutter til å vise seg frem, men de fikk seg en kalddusj. Nå får vi bare stå på videre i ligaen og Champions League, konkluderer han.

- Vi slipper nesten aldri inn mål, og så slipper vi plutselig inn ni på to kamper. Det er merkelig, ikke bare for laget, men for meg personlig også. Jeg har ikke spilt regelmessig, men håpet å få noe ut av disse to kampene. Jeg er veldig, veldig skuffet.

- Jeg forventer ikke å få spille flere kamper denne sesongen, da Jose Reina er førstevalg. Det er vanskelig for en rutinert keeper som meg selv å være andrevalg, og å vente i månedsvis på en sjanse. Jeg trenger ikke dette, og liker ikke å sitte på benken og se på kamper. Men jeg vil antagelig fortsette i Liverpool ut sesongen.

Sheff Utd benekter Jagielka-avtale
Ikke overraskende benekter Sheffield United i dag at de har inngått en avtale om salg av sin kaptein Phil Jagielka til Liverpool, om de skulle rykke ned fra Premier League.

- Vi har ikke snakket med Liverpool om Phil. Det har ikke vært noen samtaler, noen bud eller noen som helst kontakt mellom klubbene. Dette er bare tøv, uttaler Sheffield-klubbens formann Terry Robinson til Sky Sports.

Watford frykter regn
Watford frykter at regn skal ødelegge for lørdagens kamp mot Liverpool på Vicarage Road, og i går kveld la man en stor presenning over banen for å beskytte den mot nedbøren som er meldt. Det er meldt regn i hele resten av uken i London-området, og Watford ønsker å gjøre alt som står i deres makt for at kampen skal kunne spilles.