Dudek med tro på Rafa

Finalehelten fra Champions League 2005 er sikker på at Rafa Benitez snart vil vinne Premier League med Liverpool. Danny O’Donnell nærmer seg Crewe.

Jerzy Dudek mener troppen til Liverpool er sterkere enn på mange år. Så sterk mener keeperen den er, at han tror at kun et par forsterkninger kan være det som skal til for at de røde skal vinne ligaen for 19. gang.

- Vi er veldig fornøyde med hvordan vi har spilt andre halvdel av sesongen, og jeg tror ikke vi er langt fra å være en seriøs tittelutfordrer, sa polakken til LFC Magazine.

- Rafa vet hva som må til. Hvis han klarer å forsterke troppen på et par nøkkelposisjoner i sommer, er det en stor mulighet for at Liverpool kan ta hjem bøtta.
Vinner de ikke neste år, kan det komme året etter der igjen.

34-åringen har allerede bestemt seg for å forlate Liverpool til fordel for en klubb som kan gi han regelmessig førstelagsfotball. Avgjørelsen var ikke lett å ta.

- Det er trist å tenke på at jeg ikke får muligheten til å vinne trofeer med klubben i årene fremover. Jeg vil imidlertid alltid følge med på hvordan de røde gjør det. Hvem vet – kanskje dere til og med kan se meg på The Kop etter hvert?, sier mannen som fikk heltestatus etter straffesparkkonkurransen i Istanbul.

Jerzy benytter samtidig anledningen til å skryte av mannen som tok fra han plassen som Liverpools nummer én.

- Pepe gjør så å si alt riktig. Han er aggressiv i feltarbeidet, noe som tar presset bort fra forsvarerne. Han er Premier Leagues beste keeper til å sette i gang kontringer, og han har bedre kontroll med beina enn flere midtbanespillere i ligaen, avslutter Dudek.

Unggutt i samtaler med Crewe
Crewe skal ha blitt enige med Liverpool om en liten overgangssum for midtstopperen. O’Donnell har i den seneste tiden vært på et låneopphold i nettopp Crewe, og der rakk han å imponere manager Dario Gradi.

- Danny er en god spiller, og en hyggelig gutt. Selv om det ikke er en gratis overgang, er jeg overbevist om at dette vil bli et bra kjøp, sier Gradi.

- Jeg har pratet med Rick Parry, og han har forsikret meg om at vi vil ordne en overgang for spilleren, dersom han vil til oss.
Parry er en mann jeg har kjent lenge, og som jeg har stor respekt for. Når han sier at noe skal skje, så skjer det som regel, avslutter den respekterte manageren.