Duo enig med klubben om nye kontrakter

Carragher og Gerrard enig med Liverpool om nye 4-årskontrakter. Få detaljer gjenstår, og en offentliggjøring av kontraktsforlengelsene skjer trolig før helgen.

Liverpool reiser til Athen i dag med den nyheten at Steven Gerrard og Jamie Carragher skal ha kommet til enighet med klubben om nye kontrakter, skriver Liverpool Daily Post.  Avtalene skal være klare til å signeres når laget returnerer fra Hellas.

Både Steven Gerrard og Jamie Carragher skal ha sagt ja til en ny fireårskontrakt. Kapteinen kommer til å tjene £6M i året, og vil dermed være blant de best betalte fotballspillerne i England, ved siden av Chelseas Michael Ballack og Andriy Shevchenko.

Struan Marshall, som representerer begge spillerne, vil fullføre de siste detaljene i spillernes kontrakter denne uken, og en offentliggjøring av kontraktforlengelsene vil trolig komme innen helgen, mener The Times. 

Rafael Benítez håper også at tilsvarende fremskritt i forhandlingne om nye kontrakter vil skje med Xabi Alonso, Luis Garcia og Pepe Reina og Steve Finnan.

Jamie Carragher var aldri i tvil om at han ville fortsette karrieren i Liverpool. Heller ikke muligheten til å kjøpe seg ut av den eksisterende kontrakten fristet scouserern.

- Jeg ønsker aldri å forlate Liverpool. Jeg håper at jeg kan få orden på kontrakten så for som mulig, uttalte Carragher.

- Heg er ikke interessert i FIFA-regelen hvor spillerne kan kjøpe seg ut av kontrakten sin.

- Jeg vet den finnes, men jeg vet ingenting om den, siden det er noe jeg ikke ville ha gjort. Ambisjonen min er å bære den røde trøya så lenge jeg kan. Jeg ville blitt helt fra meg hvis jeg noen gang måtte reise.