Duo gleder seg til å møte Rafa i morgen

Gillett og Hicks ser frem til et konstruktivt møte med Rafa Benitez i morgen, og uttaler samtidig at stadiondeling aldri vil komme på tale. Scott Carson håper Charlton slår Liverpool.

George Gillett Jr har i dag gjentatt at det er helt utelukket for Liverpool FC å dele stadion med Everton.

- Vi har blitt stilt dette spørsmålet mange ganger. På flyplassen ville de faktisk ikke la meg komme gjennom passkontrollen uten at jeg lovet på ære og samvittighet at det aldri ville bli noe delt stadion, uttalte en spøkefull Gillett til Sky Sports tidligere i dag.

- Jeg er her for å bekrefte at vi kommer til å bygge vårt eget stadion. Vi har aldri snakket med Everton eller deres representanter, og det er høyst usannsynlig at vi noen gang kommer til å gjøre det. Dette temaet har aldri vært på vår agenda, la han til.

- Vi håper å komme i gang med byggingen i Stanley Park så fort som mulig. I mai eller juni kanskje. Men det er mye vi må gjennom planleggingsmessig før den tid. Vi ønsker å gi Liverpools supportere et stadion som gjør klubben konkurransedyktig i forhold til de andre ledende klubbene i Premier League.

- Noen endringer i de opprinnelige planene er nødvendig for at vi skal få det til, men vi prøver å gjøre dette innenfor den eksisterende byggetillatelsen. Vi må kanskje få den modifisert noe, og det kan ta tid. Det er vanskelig for meg å anslå hvor lenge dette vil ta, men forhåpentligvis tar det ikke så alt for lang tid.

De nye eierne ser frem til å møte Rafa
Sammen med Tom Hicks ser nå Gillett frem til å møte Liverpool-manager Rafael Benitez i morgen.

- Vi er mest interessert i hva han har å si. Vi har blitt litt kjent med han, men vi må lære han enda bedre å kjenne. Det blir et sosialt møte, der vi vil lytte til hva han har på hjertet, uttaler Gillett til Sky Sports.

- Vi kommer ikke til møtet med noen annen plan enn å støtte Rafa i arbeidet med å vinne. Forhåpentligvis klarer vi å bidra til at klubbens ekstraordinære tradisjoner og suksess blir opprettholdt. Liverpools supportere er de mest fantastiske i sportens verden.

- Vi hadde et godt møte med Rafa den første gangen vi kom til England, uttaler kompanjong Tom Hicks.

- Jeg har en følelse av at han ønsker å forandre mange ting i klubben. Han har friske ideer og tanker om mange deler av klubbvirksomheten. Vi kommer til å snakke om hvor mye penger han får til spillerkjøp, og jeg vet også at han ønsker å snakke med oss om hvordan klubben skal utvikle unge spillere, samt at han vil diskutere å forlenge kontrakten med spillere som Steven Gerrard.

- Jeg ble litt overrasket over skriveriene i avisene i England nylig, ettersom vi egentlig ønsket å møte Rafa i forbindelse med Barcelona-kampen. Men vi mente det ville være upassende ettersom vi ikke eide klubben på det tidspunkt. Vi kom til at det var bedre å vente med praten til vi hadde full kontroll med klubben, forklarer Hicks.

- Jeg tror Rafa lurte litt på hvorfor vi ikke oppsøkte ham, men det skyldes bare en liten misforståelse. Mye av det vi vil diskutere i morgen vil forbli privat. Jeg blir hele tiden spurt av journalister hva transferbudsjettet blir til sommeren, og jeg sier alltid at det avhenger av hvilke spillere som er tilgjengelige. Å kjøpe en spiller til et visst beløp er en ting, men det betyr ikke automatisk at du løper ut og kjøper en rekke andre spillere om den første spilleren ikke slår til.

De nye eierne planlegger å ekspandere Liverpools kommersielle aktiviteter radikalt, og akter å benytte ekspertise fra USA til å nå sine kommersielle mål.

- Vi vet vi har mye arbeid foran oss, og at vi kan utvikle en verdensomspennende merkevare her. Men vi har bare så vidt fått et innblikk i mulighetene på dette stadiet. Vi har med oss presidentene i Dallas Stars og Montreal Canadiens over for å møte Rick Parry, og da vil de kjøre noen økter med brainstorming for å se hva som kan gjøres. Ser vi til klubber som Manchester United og Real Madrid, så er det lett å se at de har gjort en bedre jobb på dette området, og det er ingen grunn til at det skal være slik.

Revurdering av Carlsberg-avtalen
Like før amerikanerne tok over klubben avtalte Liverpool en ny sponsoravtale med Carlsberg verdt £21M. Denne avtalen står ved lag, men noe kryptisk hinter Hicks om at det vil være ytterligere diskusjoner vedrørende den virkelige verdien av trøyereklamen som Carlsberg får.

- Carlsberg-avtalen står ved lag, men vi har hatt et møte med dem og fortalt dem at vi må jobbe sammen for å se hvordan vi kan gjøre partnerskapet enda mer verdifullt for begge parter på global basis.

Carson kommer til å støtte Charlton i kampen mot Liverpool
Noe oppsiktsvekkende uttaler Liverpools utlånte keeper Scott Carson i dag til Charltons nettsider at han kommer til å støtte Charlton når de gjester Liverpool i sesongens siste kamp. Liverpool-keeperen har vært en av London-klubbens beste spillere denne sesongen, men regelverket hindrer han som kjent fra å stå i mål når utlånsklubben gjester Anfield.

Liverpool kan komme til å trenge poengene fra kampen mot Charlton for å sikre seg kvalifisering til Champions League neste sesong, mens Charlton kan trenge poengene for å unngå nedrykk. Carson er imidlertid ikke i tvil om hvem han håper vinner kampen.

- Forhåpentligvis er vi på trygg plass før sesongens siste kamp, for Anfield er ingen lett bane å vinne på. Men dersom alt avhenger av sesongens siste kamp må jeg støtte Charlton. Jeg har hatt et flott opphold i klubben. Jeg kom til The Valley for å opparbeide meg rutine, og jeg har fått det jeg ville og litt til. Forhåpentligvis kan jeg spille godt resten av sesongen og hjelpe Charlton til ny kontrakt i Premier League.