Echo: - Intet Garay-bud ennå

Liverpool Echo føler seg sikre på at Liverpool FC ikke legger inn bud på Ezequiel Garay med det aller første. Platini med ny bredside mot Gillett og Hicks. Hamann med stor tro på Rafa og Momo.

Tony Barrett i Liverpool Echo avviser at Liverpool kommer til å legge inn et bud på £10M for Racing Santanders midtstopper Ezequiel Garay med det aller første. Barrett bekrefter at Liverpool har hatt speidere som har fulgt argentineren over tid, men hevder at det ikke er aktuelt med noe bud på spilleren ennå.

Platini med flere sure oppstøt
UEFA-president Michael Platini fortsetter sin svertekampanje av Liverpools amerikanske eiere. Nå har han gitt et nytt intervju der han beskylder duoen for å prøve og kontrollere en fotballklubb uten å vite noe som helst om sporten.

Platini ble intervjuet på Newsnight i går. Der sa han følgende:

- Hvorfor investerer de ikke i fotball i Amerika i stedet? Jeg tror ikke de kom hit for fotballen, for de vet ikke noe om sporten. Populariteten til fotballen er nå så høy at investorer begynner å se på sporten som et produkt. De ønsker kun å tjene mer penger.

- Kanskje får vi nå også snart amerikanske tilstander med reklamepauser under kamper, slik at de kan gjøre enda mer penger. Jeg håper det aldri skjer, og at mine mistanker viser seg å være feil. Jeg håper jeg må be om unnskyldning til Liverpool for denne uttalelsen, men jeg er ikke så sikker på det.

Didi med stor tro på Rafa og Momo
Dietmar Hamann spiller nå for Manchester City, men Liverpool-legenden har likevel blitt intervjuet av liverpoolfc.tv i dag. Der sier tyskeren at han har mange gode minner fra tiden på Anfield, og at han ser frem til kampen mot Liverpool i desember og besøket på Anfield i sesongens siste ligakamp.

- Liverpool er fortsatt ubeseiret i ligaen, men de er likevel trolig ikke i den posisjon de skulle ønske de var i nå. De har gitt fra seg poeng til både Arsenal og Chelsea på hjemmebane, så da er de avhengige av å få gode resultater mot disse lagene på bortebane. Men alle vet det er vanskelig å få med seg poeng fra Emirates og Stamford Bridge.

- Jeg mener Rafa er en av de beste managerne i Europa. Alonsos skade har betydd mye for Liverpool denne sesongen. Han har vært sårt savnet de siste ukene. Men på Anfield finnes det mange kvalitetsspillere på midtbanen, og en kar som Momo Sissoko kan komme inn og gjøre en god jobb. Han er fortsatt ung, og kan bidra med noe annet enn Mascherano og Gerrard. Han er en virkelig god ballvinner. Selvtilliten hans virker imidlertid ikke å være på topp for tiden, konstaterer tyskeren.

- Får han noen kamper nå, vil han nok finne tilbake til gamle takter igjen, legger han til.

Hamann avslører ellers at han ønsker å ta trenerutdanning i løpet av de kommende årene, uten at han er sikker på at han vil sikte seg inn på en karriere som trener eller manager når han legger fotballskoene på hylla som aktiv spiller.