Enda en bulgarer på vei inn porten

Den 18 år gamle bulgarske midtbanespilleren Mihail Alexandrov har bestått en legesjekk hos Liverpool, og vil signere for klubben i løpet av kort tid. Heinze-ryktene tiltar i styrke.

Liverpool Echo melder i dag at man på Anfield er i ferd med å sikre seg ennå en utenlandsk tenåring. Det dreier seg om CSKA Sofias 18 år gamle midtbanespiller Mihail Alexandrov, som i så fall blir den andre bulgareren som skriver under for Liverpool i løpet av fire dager.

Alexandrov spilte to førstelagskamper for CSKA da klubben ble nummer to i bulgarsk serie sist sesong. Midtbanespilleren skal allerede ha bestått en legesjekk på Anfield, og det er forventet at han signerer kontrakt med de røde i løpet av kort tid.

- Dette er spillere for fremtiden, som forhåpentligvis vil finne seg godt til rette og utvikle seg her, sier manager Rafael Benitez om tenåringstrioen han har hentet til klubben denne uken, nemlig Nikolay Mihaylov, Mikel San Jose og nevnte Alexandrov.

Mihail Alexandrov er født 11.06.89, er 179 cm og veier 67 kg.

Heinze-ryktene tiltar i styrke
Echo nevner ellers at Gabriel Heinze vil koste de røde £5M, og ikke £6M som Daily Mail hevdet, om argentineren velger Anfield som sitt neste stoppested. Juventus og Real Madrid skal også vurdere venstrebacken til Manchester United.

29-åringen befinner seg for øyeblikket i Venezuela, der han spiller for Argentina i Copa America. Det var forventet at han ville skrive under for Juventus etter turneringen, men nå som Rafael Benitez har vist interesse for ham kan det hende at han ønsker å fortsette karrieren i Premier League. Det ryktes nemlig at Heinze trives godt i nordvest-England, og dermed ikke er fremmed for tanken på å fortsette å bo i området.

- Nå konsentrerer jeg meg om å spille for Argentina i Copa America. Etter turneringen og en kort ferie vil jeg vite mer om hvor jeg spiller neste sesong, er spillerens egen kommentar til Liverpool-ryktene.