Enda en reservelagskamp flyttes

Det har vært gjort store omrokkeringer på reservelagets terminliste den siste tiden. Nå er enda en kamp flyttet. Juventus siste klubb som linkes til Crouch. Vaughan på flyttefot.

Liverpool FC opplyser at reservelagets bortekamp mot Middlesbrough har blitt flyttet til en ny dato, på grunn av at kampen kolliderer med førstelagets returkamp i Champions League mot Barcelona 6.mars. Reservelagskampen, som skal spilles på banen til Billingham Synthonia FC, har nå blitt flyttet ett døgn, og vil bli spilt onsdag 7.mars.

Juventus linkes til Crouch
Skysports.com refererer i dag til rapporter i Italia, der det hevdes at Peter Crouch er et transfermål for Juventus. Torino-klubben skal vurdere Crouchy som erstatter for David Trezeguet, da franskmannen seriøst vurderer å forlate Serie B-klubben. Det blir til og med hevdet at et rent spissbytte mellom de to klubbene kan være aktuelt. Det vil imidlertid forbause oss om så skjer. Som kjent uttalte Crouch så sent som denne uken at han ikke akter å forlate Anfield med det første. Andre spissalternativer som Juventus skal vurdere skal være Ajax-stjernen Klaas Jan Huntelaar og Werder Bremens Miroslav Klose.

Vaughan til Rochdale
Den tidligere Liverpool-junioren Stephen Vaughan har skiftet klubb. Den 21 år gamle midtbanespilleren har spilt 25 kamper for Chester denne sesongen, men blir nå lånt ut til Rochdale med tanke på en permanent overgang på et senere stadium.