Enig med Babel

Ryan Babel enig med Liverpool om personlige betingelser. Spilleren har også bestått den medisinske testen. Hicks utelukker ikke enda et kjøp.

Sky Sports News og nederlandsk presse melder at Liverpool har kommet til enighet med Ryan Babel om hans personlige kontrakt. Det foreligger imidlertid ingen opplysninger om kontraktslengden. 20-åringen skal også ha bestått den obligatoriske medisinske testen.

Nå gjenstår det bare at Liverpool og Ajax får bestemt en overgangssum før Babel kan presenteres som Liverpool-spiller.

Hicks utelukker ikke enda et kjøp
Tom Hicks uttrykker overfor Sky Sports News hvor glad han er for hvordan spillertroppen har blitt styrket på. Han tror at Rafael Benítez kommer til å hente inn enda en kvalitetsspiller i sommer, i tillegg til Yossi benayoun og Ryan Babel som nå snart er klare.
- Vi snakket med ham om en plan, og det har gått omtrent helt slik vi ble enige om at det skulle gå.

- Først måtte vi sikre nye kontrakter til nøkkelspillerne på laget. Det var viktig å få disse spillerne med videre.

- Så startet vi med prossessen med å få inn nye spillere. Jeg vil ikke utelukke at Rafa kommer med enda en spiller. Jeg vet at laget kommer til å bli bedre.

- En del av planen Rafa forklarte handlet om at vi trengte mer bredde i troppen fordi sesongen er lang, spesielt i Premier League.

- Han forklarte George og meg at vi kunne klare oss bedre i Champions League på grunn av formatet der enn i løpet enn i de ni av ti månedene i Premier League.

- Vi har forsøkt å få den bredden i stallen, og jeg tror vi har klart det.