Enighet om de personlige betingelsene

Liverpool og Fernando Torres skal muntlig ha kommet til enighet om de personlige betingelsene. Nå trapper Rafa opp jakten på Gabriel Heinze. Scott Carson forlanger samtaler med Rafa.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Liverpool FC nå vil intensivere jakten på Gabriel Heinze som klubbens neste transfermål, etter at man skal ha kommet til en muntlig enighet med Fernando Torres om de personlige betingelsene. Benitez ivrer etter å finne andre spillere til lagets venstre flanke etter at Florent Malouda gjorde det helt klart at han foretrekker en overgang til Chelsea. Echo skriver nå at Heinze vil være tilgjengelig for så lite som £4M.

Etter at Liverpool-ledelsen kom til verbal enighet med Torres om kontrakten i løpet av helgen, håper man nå på Anfield at spanjolen vil forkorte ferien sin og signere avtalen før uken er omme. Torres har gått med på en lønnsreduksjon for å flytte til Liverpool, og i korridorene på Anfield sier man at rapportene om at 23-åringen skal forlange en seksårskontrakt og en ukelønn på £100 000 bare er tøv.

De røde har tilbudt Torres £90 000 i uka, det samme som Xabi Alonso og Jamie Carragher har, og litt mindre enn hva kaptein Steven Gerrard tjener. Dette har altså Torres i prinsippet sagt ja til.

Carson forlanger samtale med Rafa
Echo melder ellers at de røde har sagt nei til en forespørsel fra Bolton om å låne Scott Carson den kommende sesongen. Reservekeeperen skal være misfornøyd med denne avgjørelsen, og skal nå kreve samtaler med Rafael Benitez om sin rolle på Anfield. Carson akter å ta rede på hvor han står i  konkurransen med Jose Reina om rollen som førstekeeper.

- Scott ønsker ingen konflikt. Han ønsker bare å diskutere situasjonen med Rafa. Det vil foregå i sømmelige former, siteres en kilde på Anfield.

LFC bekrefter ungarernes ankomst
De ungarske tenåringene Krisztian Nemeth og Andras Simon har nå offisielt fullført sine overganger fra MTK Hungaria til Liverpool. Det bekrefter Liverpool FC i dag. Begge spillerne har skrevet under på treårskontrakter, og skal etter planen starte Liverpool-karrieren på reservelaget.

Kewell fraskriver seg favorittstempelet
Harry Kewell prøver i dag å tone ned favorittstempelet til Australia i Asia Cup som starter i Thailand kommende lørdag.

- Alle sier vi er klare favoritter, men det er vi ikke. Det er flere gode lag med i Asia Cup, og vi er bare ett av dem. Forhåpentligvis kan vi gjøre det bra, men vi må jobbe virkelig hardt og den første kampen mot Oman blir viktig for oss, sier vingen til australsk presse.

Socceroos skal i tillegg til Oman møte Irak og vertslandet Thailand i gruppespillet.

- Spilleforholdene er vanskelige her i Asia. Mange av våre spillere er vant til å spille i kaldt vær i Europa, så det er stor forskjell på varmen som møter oss her, avslutter Kewell.

Samme lag for Argentina
Det har blitt bekreftet at Argentina kommer til å stille med det samme laget mot Colombia i nattens kamp i Copa America, som de benyttet mot USA i den første kampen. Det betyr med andre ord at Javier Mascherano igjen starter på midtbanen.