Enkelt til gruppespillet

Rafael Benítez hadde gjort syv endringer i startoppstillingen. Likevel ble Toulouse beseiret med 4-0. - Dette viser hvor god spillerstall vi har, mente Rafa etter kampen.

Liverpool vant enkelt 4-0 mot Toulouse, og avanserte til gruppespillet i Champions League med 5-0 sammenlagt. Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Til det var de røde altfor overlegne. Kuyt (2), Crouch og Hyypiä sto for nettkjenningene. Dermed har alle Liverpools fire spisser tegnet seg på scoringslista etter at fem kamper er gjennomført. Sebastian Leto og Lucas Leiva fikk sine debuter, og etter kampslutt kunne ikke Rafael Benítez annet enn å peke på hvilken bredde Liverpool nå har i troppen. Manageren hadde gjort hele syv endringer i startoppstillingen fra kampen mot Sunderland.

Før avspark hedret Liverpool FC den myrdede Everton-supporteren Rhys Jones (11) ved å spille Z-Cars melodien "Johnny Todd". Etterpå ble det avholdt ett minutts applaus. Foreldrene til Rhys, Stephen og Melanie Jones, samt hans bror var tilstede på Anfield.

- Først og fremst ønsker jeg å kondolere og vise min respekt overfor familien til Rhys Jones, uttaler Benítez.

- Når det gjelder kampen, er jeg veldig fornøyd med laget mitt. Vi viste troppens styrke og kvalitet. Vi scoret fire mål, men kunne scoret mange flere. Vi har nå to spillere i hver posisjon, og alle kan se at troppen er langt bedre enn den har vært tidligere.

- Det var bra for Crouch og Kuyt å score. De jobbet begge veldig hardt for laget. Det var også fint for meg som manager å gi Sebastian Leto og Lucas Leiva deres første kamp.

Trekningen av gruppespillet foretas førstkommende torsdag kl. 18:00, og sendes direkte på Eurosport, SportN og Viasat Sport 1.