Er Riise i ferd med å spille seg ut av laget?

John Arne Riise har hatt en svak sesong i Liverpool-trøya så langt, og sunnmøringen er en av de som må ta mye av ansvaret for lørdagens exit fra FA-cupen.

John Arne Riise kan være i ferd med å spille seg ut av Liverpools startoppstilling. Sunnmøringen har ikke vært i nærheten av sin beste form denne sesongen, og bare Mark Gonzalez og Fabio Aurelio har svakere poengsnitt på liverpool.no sin spillerbørs denne sesongen av de spillerne som har spilt et tosifret antall kamper. At nettopp Aurelio har vært så svak, kan vise seg å bli redningen for Riise. Brasilianeren virker i realiteten å være den eneste konkurrenten om venstrebackplassen, da Stephen Warnock ikke synes å ha tillit hos manageren i det hele tatt.

Riise hadde en stor del av skylden for Arsenals første mål da de røde røk ut av FA-cupen lørdag, men Benitez nekter å legge all skyld på nordmannen selv om han nok en gang spilte langt under pari. Riise ble imidlertid tatt av banen og erstattet med nevnte Aurelio drøye halvtimen før slutt.

- Dersom Riise fortsetter å jobbe hardt vil han være ok, uttaler Benitez til Liverpool Daily Post i dag.

- Han gjorde muligens en feil i forkant av det første målet, og mistet konsentrasjonen. Grunnen til at jeg satte inn Fabio Aurelio var at vi måtte angripe. Fabio er en kvalitetsspiller, som er mer offensivt anlagt enn Riise. Og vi trengte hans kvaliteter på det tidspunkt, legger han til.

Vi vil ikke bli overrasket om brasilianeren starter på Riises bekostning i morgendagens ligacupkamp mot The Gunners.