Eric Gerets akter å overraske

Marseilles nye trener satser på å overraske Liverpool under onsdagens Mesterliga-møte på Anfield. Javier Mascherano landslagsuttatt. Rød trio for Ungarn U19.

Olympique Marseilles nye trener, Eric Gerets, satser på å overraske Liverpool når hans nye lag er gjester på Anfield i forbindelse med årets andre runde av Champions League førstkommende onsdag, hvilket også blir belgierens første kamp som trener for Djibril Cissé og Boudewijn Zendens nåværende klubb.

Belgieren tok over jobben etter Albert Emon tidligere denne uka, etter at sistnevnte hadde meget svake resultater å vise til i sesonginnledningen. Eric Gerets' forrige kamp var også mot Liverpool under forrige sesongs gruppespill i Mesterligaen, da hans daværende lag slo et reservepreget Liverpool 3-2 hjemme på Atatürk Stadion.

Den nye Marseille-treneren håper derfor at det kamputfalletkan gjenta seg, og uttaler følgende til Olympique Marseilles offisielle nettsted:

- Min forrige kamp som trener var for Galatasaray mot nettopp Liverpool. I England spilte vi en virkelig god kamp. Liverpool ble for sterke og ledet 3-0 til pause, men vi kjempet oss tilbake i kampen med 3-2. Mot slutten hadde vi til og med et par sjanser til å utligne deres ledelse, men slik ble det ikke.

- Vi akter å forberede oss så profesjonelt som mulig i forkant av møtet med Liverpool for å prøve å skape en liten overraskelse i England, avslutter en tydelig ambisiøs Eric Gerets.

Mascherano for Argentina
Argentinas landslagssjef Alfio Basile har valgt å inkludere Liverpools innlånte midtbanespiller Javier Mascherano til VM-kvalifiseringskampene mot Chile i Buenos Aires den 13. oktober. Det blir også VM-kvalifiseringskamp i Maracaibo mot Venezuela tre dager etter.

Rød trio for Ungarn U19
Krizstián Németh, András Simón og Peter Gulácsi er uttatt til Ungarn U19s EM-kvalifiseringskamper mot Kazakhstan, Wales og Sveits. Kampene i miniturneringen spilles henholdsvis 8., 10. og 13. oktober.