Et brev fra Luis Garcia

Den tidligere Liverpool-spilleren Luis Garcia har sendt et brev til alle røde verden over, via Liverpools offisielle nettside. Adam Hammill utvist.

Kjære alle røde

Først av alt vil jeg beklage at jeg ikke har tatt kontakt på denne måten litt før. Jeg har hatt en del å gjøre siden overgangen til Madrid, og det har tatt tid. Jeg er sikker på at dere forstår.

Avgjørelsen jeg tok da jeg valgte å bytte klubb, var på langt nær enkel. Jeg opplevde tre fantastiske år i Liverpool, og sammen med laget og supporterne var jeg med på å oppnå noen fantastiske resultater. Jeg er sikker på at den suksessen bare vil bli større etter hvert som tiden går.
Jeg er ikke den type person som er fornøyd med det nest beste, derfor følte jeg Liverpool ga meg en god sjanse da de først tok kontakt med meg. Sammen klarte vi å oppnå fantastiske ting.

Etter å ha vært i Liverpool i tre år, og opplevd noen store øyeblikk, fikk jeg på nytt sjansen til å være med på et spennende prosjekt, og Atletico var en klubb jeg kjente godt fra før av.
Tanken om at jeg kan få en sjanse til å oppleve like store ting i en spansk klubb gjorde at jeg ikke kunne takke nei til å dra tilbake til hjemlandet.

Det er viktig for meg å få takket alle som jobbet i Liverpool FC den tiden vi var der, da de tok fantastisk godt vare på meg og min familie.

Jeg vil også få takke alle som jobbet i klubben som trenere og støtteapparat da de har latt meg få spille i en så elsket klubb som Liverpool. Sammen med dem har jeg oppnådd større suksess enn noe annet sted. Det er heller ingen tvil om at de flotte medspillerene jeg hadde, hjalp godt til de også.

De jeg aller helst vil takke er dog supporterne.
Deres støtte hjalp meg med å tilpasse meg byen og spillet fort. Jeg er glad for at dere laget en sang for meg, og dere skal vite at hver gang den ble sunget på Anfield, ga det meg nye krefter.
Deres støtte er hundre prosent nødvendig for at dette laget skal gjøre det bra. I vanskelige tider er det dere spillerne støtter seg til, og samtlige spillere er klar over hvilken enorm innflytelse dere har. En fotballklubb er ikke bare bygget opp av spillere og trenere. Supporterne er en minst like viktig del av det, og når folk hører ordet Liverpool FC er supporterne noe av det viktigste de tenker på.
With supporters like you, Liverpool football club will never walk alone.

Jeg håper klubben vinner flere trofeer fremover, og jeg vil følge det på avstand, med slik lidenskapelighet som kun folk som har opplevd Anfield kan ha, avslutter den "lille store" fotballspilleren.


Hammill utvist
Liverpools utlånte unggutt Adam Hammill ble i kveld utvist for Southampton reserver på stillingen 2-0 mot Wycombe. Southampton vant til slutt kampen 5-0.