Eto'o sliter med kneet

Samuel Eto'o sliter såpass med kneet og formen at han kan bli sittende på tribunen mot Liverpool. Jose Reina gleder seg til å spille mot gamleklubben.

Kneskaden til Samuel Eto’o er trolig ikke godt nok leget til at han kan spille mot Liverpool kommende onsdag. Det skriver Liverpool Daily Post i dag. Afrikaneren har benyttet det siste døgnet til å forsøke og glatte over konflikten han har gående med trener Frank Rijkaard og Ronaldinho.

Spissen har som kjent bare spilt fem minutter med førstelagsfotball etter at han pådro seg en alvorlig kneskade i Barcelonas kamp mot Werder Bremen i september. Han er dermed langt unna toppformen.

- Kneet mitt føles litt rart for øyeblikket, og jeg kan ikke garantere at jeg blir klar til kampen, siteres Eto’o i pressen i dag.

- Jeg håper å bli spilleklar, og om jeg blir det vil jeg bli veldig glad. Dersom ikke, vil jeg støtte resten av laget, legger han til.

- Jeg kritiserer ikke Rijkaard, og han og jeg vil ikke ha noen problemer i fremtiden. Men jeg kan ikke akseptere at enkeltpersoner går ut og sier at jeg tenker mer på meg selv enn på laget, er kommentaren kameruneren har til de siste dagers munnhuggeri i Barcelona-leiren.

Reina imponert over The Kop
Jose Reina avslører i siste utgave av LFC Magazine at The Kop var en av hovedårsakene til at han valgte å takke ja da Liverpool ønsket hans tjenester. Minnene fra den gangen han besøkte Anfield som keeper for Barcelona ble helt avgjørende for at overgangen gikk i orden. Reina stod som kjent i mål for Barca da Liverpool slo de 1-0 i UEFA-cupens semifinaler i 2001.

- Jeg husker godt den spesielle mottakelsen jeg fikk da jeg som Barca-keeper gikk mot målet foran The Kop. Alle klappet. Jeg tenkte det var for Liverpool-spillerne, så jeg snudde meg, men det var ingen andre der. Da jeg skjønte at det var for meg, applauderte jeg tilbake. Da ble jeg møtt med et høyt jubelrop, minnes 24-åringen.

- Det var helt utrolig. Jeg har aldri opplevd maken som gjestende keeper. Lite visste jeg den gangen at jeg skulle spille for Liverpool noen år senere.

- Da Rafa spurte om jeg ville komme til Liverpool, gikk tankene umiddelbart tilbake til den kvelden i 2001. Jeg var veldig stolt over å kunne flytte til en klubb med noen av de beste supporterne i verden.

Nå ser Reina frem til å returnere til Barcelona i neste uke, i et forsøk på å hindre gamleklubben i å avansere i Champions League.

- Jeg får et gjensyn med Nou Camp, og det blir veldig spesielt for meg. Det gjør meg glad, ikke bare fordi vi skal spille mot Barca, men fordi det er en fantastisk stadion å spille på, med flotte supportere på tribunen også der.

- Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise, selv om jeg møter gamleklubben. Jeg ønsker selvsagt å vinne, men ikke å få hevn på noen måte. Hadde jeg vært der i 10 år eller noe, hadde dette vært veldig morsomt, men det var jeg jo ikke. Jeg angrer ikke på at jeg forlot dem. Jeg var der i to år, og lærte mye i løpet av den tiden. Jeg vil være takknemlig overfor Barcelona for resten av livet.

- Hele Europa vil følge kampen i neste uke, og vi ønsker å være i hatten når kvartfinalene trekkes, avslutter Reina.