Everton uten Johnson

Everton må klare seg uten måltvyen Andy Johnson i Goodison-derbyet om 12 dager. Guineas landslagskaptein kan bli hentet i januar.

Evertons stjernespiss Andy Johnson kommer til å miste Merseyside-derbyet på Goodison Park om knappe to uker. Angriperen vil nemlig bli operert i ankelen i dag, noe som er et hardt slag i ansiktet på Liverpools blå naboer før lokaloppgjøret.

- Andy Johnsen vil være ute i tre til fire uker. Det er meget synd for oss. Vi har visst en stund at han har slitt med ankelen, bekrefter Everton-manager David Moyes til Liverpool Daily Post.

- Andy har også slitt med et lyskeproblem den siste tiden, og dessverre for England er det best for oss å ta denne operasjonen nå som det er en pause i ligaspillet grunnet landskamper, legger Moyes til.

Johnson ble som kjent tungen på vektskålen med to scoringer da Everton beseiret Liverpool hele 3-0 i fjorårets Goodison-derby.

Rafa vurderer angriper
Ifølge Daily Mail skal Rafael Benitez vurdere å styrke sin stall med St Etienne-angriperen Pascal Feindouno under transfervinduet i januar. Feindouno er 26 år og kaptein på Guineas landslag. I en rolle som offensiv midtbanespiller/hengende spiss har han gjort 30 mål på 103 kamper for sin franske klubb. Han startet karrieren i Bordeaux, og vant den franske ligaen med dem i 1999.